Tom Hardy s-a tatuat după ce a pierdut un pariu cu Leonardo DiCaprio FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Leonardo DiCaprio şi Tom Hardy au jucat împreună în filmul „The Revenant“ (2015) FOTO Getty Images

Tom Hardy şi-a făcut un tatuaj dedicat lui Leonardo DiCaprio, după ce a pierdut un pariu cu actorul alături de care a jucat în filmul „The Revenant“, în legătură cu nominalizarea la premiile Oscar din anul 2016.

Hardy şi-a tatuat mesajul „Leo Knows All” (Leo ştie totul, n.r.) pe un biceps, după ce a pariat cu Leonardo DiCaprio că el nu va fi nominalizat la Oscar. 

„Tom a crezut că nu va fi nominalizat pentru rolul său (în «The Revenant»), iar Leo a considerat că interpretarea lui a fost atât de bună încât, cu siguranţă, va fi nominalizat. Dacă Leo ar fi pierdut, şi-ar fi făcut un tatuaj. Însă, a avut dreptate“, a spus o sursă pentru Us Weekly.

Tom Hardy a fost nominalizat la Oscar în 2016 la categoria „cel mai bun actor în rol secundar”, pentru interpretarea personajului John Fitzgerald în „The Revenant”. Însă, premiul la această categorie i-a revenit lui Mark Rylance pentru apariţia sa în „Bridge of Spies”.

„The Revenant: Legenda lui Hugh Glass/ The Revenant“ a fost recompensat cu trei premii Oscar: pentru regie (Alejandro G. Iñárritu), pentru cel mai bun actor în rol principal (Leonardo DiCaprio) şi pentru cea mai bună imagine (Emmanuel Lubezki).