Pamela Anderson a obţinut un ordin de restricţie împotriva soţului ei, după ce acesta a încercat să o asfixieze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pamela Anderson şi Rick Salomon sunt la al treilea proces de divorţ FOTO AFP

Starleta canadiană Pamela Anderson, în vârstă de 47 de ani, a obţinut un ordin de restricţie împotriva soţului ei, jucătorul profesionist de poker Rick Salomon (47 de ani), motivând, printre altele, că acesta are un „comportament tot mai violent“ şi că a încercat să o asfixieze în timpul unei partide de sex, notează Mediafax.

Solicitarea vedetei vine la doar câteva săptămâni după ce a depus actele oficiale pe baza cărora va divorţa pentru a treia oară de Rick Salomon. Fotomodelul şi actriţa Pamela Anderson a cerut ordinul de restricţie, care expiră pe data de 3 aprilie, când este programată următoarea audiere din procesul de divorţ, deoarece, spune ea, soţul a adoptat un comportament abuziv, atât fizic, cât şi verbal, mai scrie Mediafax.

După ce a intentat divorţ, Anderson a dezvăluit că Salomon are un comportament „tot mai violent, lipsit de control“, motiv pentru care se teme pentru propria siguranţă. Mai mult decât atât, aceasta a mărturisit că, în luna ianuarie, soţul a încercat să o asfixieze în timp ce făceau sex, punându-i o pernă pe faţă. Potrivit documentelor depuse în instanţă, actriţa din serialul „Baywatch“ precizează că bărbatul o agresează verbal, adresându-i-se cu „expresii pline de cruzime“, precum „târfă“, „căţea bătrână şi urâtă“ sau „curvă drogată“.

De asemenea, în săptămânile care au precedat depunerea actelor de divorţ, Pamela Anderson a primit o serie de mesaje prin care era hărţuită de Rick Salomon. Acesta i-ar fi expediat fotografii nud şi compromiţătoare cu ea, realizate fără consimţământul vedetei, ameninţând-o că va expedia tabloidelor americane acele imagini, dacă nu va face ceea ce îi cerea.

Pe de altă parte, Salomon o numeşte pe vedetă „o criminală în serie de copii“, care ar trebui să ajungă după gratii. Jucătorul de poker a povestit că Anderson l-a rugat să o lase însărcinată doar pentru a întrerupe sarcina, precizând că a făcut astfel de gesturi şi în trecut, cu foştii săi soţi, potrivit „US Weekly“.

Fosta actriţă din serialul „Baywatch“ şi Rick Salomon s-au căsătorit pentru prima dată în Las Vegas, în octombrie 2007 şi au încheiat căsnicia în luna decembrie a aceluiaşi an. Anderson a citat neînţelegeri ireconciliabile ca motiv pentru despărţirea lor, iar în cele din urmă căsătoria a fost anulată în martie 2008. Rick Salomon a apărut ulterior într-o înregistrare video pornografică alături de starleta Paris Hilton. El a mai fost căsătorit cu actriţele Elizabeth Daily şi Shannen Doherty.

Pamela Anderson a fost la rândul ei căsătorită cu rockerul Tommy Lee, în perioada 1995 – 1998, şi cu rockerul Kid Rock, în perioada 2006 – 2007.nStarleta canadiană are doi fii – Brandon Thomas Lee şi Dylan Jagger Lee – cu rockerul Tommy Lee.

Pamela Anderosn şi Rick Salomon s-au recăsătorit în ianuarie 2014, starleta declarând: „Suntem foarte fericiţi. Familiile noastre sunt foarte fericite şi asta este tot ce contează“.


Despre Pamela Anderson mai puteţi citi şi:

Pamela Anderson: „Niciodată nu m-am simţit îndeajuns de frumoasă“

Apropiaţii Pamelei Anderson, îngrijoraţi de starea sa de sănătate: „Slăbeşte cu o viteză ameţitoare şi îngrijorătoare“

Pamela Anderson critică iniţiatorii campaniei Ice Bucket Challenge: actriţa refuză provocarea pentru că asociaţia ALS face teste pe animale

Pamela Anderson divorţează din nou

Pamela Anderson, dezvăluiri la Cannes: agresată sexual la 6 ani, violată la 12 ani şi violată în grup în adolescenţă

FOTO Pamela Anderson a pozat goală la 46 de ani