Dana Rogoz, vecină cu Prinţul Charles. Cum arată casa actriţei FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dana Rogoz

Dana Rogoz este vecină cu Prinţul Charles. Actriţa şi soţul său, Radu Dragomir, şi-au cumpărat o casă la Viscri, cadou la împlinirea a opt ani de căsnicie.

Dana Rogoz (34 de ani) le-a prezentat fanilor casa pe care ea şi soţul ei, regizorul Radu Dragomir, şi-au făcut-o cadou la împlinirea a 8 ani de căsnicie. Este vorba despre o casă săsească din Viscri, satul din judeţul Braşov făcut celebru de prinţul Charles.

„Acum 8 ani am spus DA şi am semnat pentru prima oară că doamna Dragomir. Iar azi am semnat actele pentru căsuţa noastră dintr-un sat din Transilvania. Acum aproape că stă să cadă, sărăcuţa, dar abia aşteptăm să o renovăm şi să o umplem de voie bună şi amintiri frumoase. E noul nostru proiect, pe care ni l-am făcut cadou la această aniversare. La mulţi ani, nouă!”, a scris Dana pe pagina personală de Instagram.

Actriţa a făcut publice câteva imagini cu casa, o contrucţie cu specific local, într-o stare avansată de degradare, dar pe care Dana vrea s-o consolideze şi restaureze.

View this post on Instagram 194/366 Aceasta e casuta noastra, pe care am cumparat-o de curand. Ne doream de mult timp sa facem o astfel de investitie. Ani de zile am cautat prin satele din Transilvania o casuta pentru noi. Si cred ca pandemia, cu toata perioada de lockdown, ne-a incurajat si mai tare sa facem acest pas. Dupa cum vedeti, e foarte mult de lucru la ea. Trebuie consolidata, trebuie restaurata, asa ca ma astept ca renovarea sa dureze cativa ani. Dar momentan ne e foarte bine si stand in rulota in curtea ei, facandu-ne planuri de cum va fi, intr-o zi. In a 194 a zi din an am facut o lunga plimbare prin sat - eu cu Lia in carucior, Radu cu Vlad in biciroaba - sa ne cunoastem mai bine vecinii. A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz) on Jul 12, 2020 at 9:36pm PDT

„Căsuţa noastră, pe care am cumpărat-o de curând. Ne doream de mult timp să facem o astfel de investiţie. Ani de zile am căutat prin satele din Transilvania o căsuţă pentru noi. Şi cred că pandemia, cu toată perioada de lockdown, ne-a încurajat şi mai tare să facem acest pas. După cum vedeţi, e foarte mult de lucru la ea. Trebuie consolidată, trebuie restaurată, aşa că mă aştept ca renovarea să dureze câţiva ani. Dar momentan ne e foarte bine şi stând în rulotă în curtea ei, făcându-ne planuri de cum va fi, într-o zi.În a 194-a zi din an am făcut o lungă plimbare prin sat - eu cu Lia în cărucior, Radu cu Vlad în biciroabă - să ne cunoaştem mai bine vecinii”, a mai scris Dana pe contul personal de Instagram.

View this post on Instagram Buna dimineata! Se doarme grozav in rulota! Familia e fericita 💚💚💚💚 #primavacantain4 #motorhome #campervan A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz) on Jul 11, 2020 at 11:54pm PDT
Mai multe pentru tine:
Recunoști personajele? Fac parte din generația de aur, el a fugit din țară și nu a mai apărut în filme, iar ea s-a măritat la 50 de ani
O teorie controversată: croissantele nu sunt franțuzești, iar sosul de pizza nu este italian. „Bucătăria italiană nu există”, afirmă un istoric culinar
CSM Bucureşti, învinsă fără drept de apel de Metz, în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Rușii au lovit instalațiile energetice din centrul și vestul Ucrainei. Zelenski: Aprovizionarea cu gaz a UE este în pericol
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Urme de urs la Sâmburești de Olt, într-o zonă de deal. Primar: „Singura soluție, schimbarea legislației tembele actuale”
Un deputat USR susţine că numele său ar fi pe listele de susţinători ai Dianei Şoşoacă. „Semnătura mea, falsificată”
Ucrainenii din străinătate nu vor să meargă la război și atacă guvernul de la Kiev: „De ce să mă întorc să lupt? Pentru ce?”
Prințul Paul al României, prins în Malta. El a fost găsit într-un resort