Bigi, fiul cel mic al lui Michael Jackson, şi-a sărbătorit majoratul alături de fraţii săi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiul cel mic al lui Michael Jackson, care şi-a schimbat numele din Blanket în Bigi în 2015, a împlinit 18 ani vineri. Fraţii săi - Paris şi Prince Michael Jackson au marcat ziua specială cu un tribut pe social media şi o cină cu sushi.

„Fratele meu cel mic este, de azi, adult ...”, a scris Paris, în vârstă de 21 de ani, alături de cele trei amintiri în care apare alături de mezinul familiei. „Obişnuiam să-i schimb scutecele...Sunt mândră de cât de chipeş, inteligent, perspicace, amuzant şi amabil a devenit. Îi place să fie discret, aşa că asta e tot ce pot să spun. La mulţi ani, frăţiorule! ♥”

Bigi Jackson şi Paris Jackson. FOTO Paris Jackson / Instagram

Bigi Jackson şi Paris Jackson. FOTO Paris Jackson / Instagram

   

Vineri, Prince, în vârstă de 23 de ani, a împărtăşit pe Instagram Story că el şi Bigi au ieşit la cină la un restaurant japonez din Los Angeles, unde şi-au comandat două bărci uriaşe de sushi. La cină a participat şi prietena lui Prince, Molly.

FOTO Prince Jackson / Instagram

Vara trecută, un prieten de familie a declarat pentru publicaţia People că Bigi are o legătură puternică cu fratele său Prince. „Prince şi Bigi sunt cei mai buni prieteni”, a spus atunci apropiatul familiei. „Au o mulţime de pasiuni comune precum ştiinţele şi ficţiunea.”

În mai anul trecut, Bigi a apărut la ceremonia de absolvire a fratelui său mai mare, care a terminat Universitatea Loyola Marymount.

FOTO Prince Jackson / Instagram

La câteva zile după aceea, Prince a anunţat că el şi Bigi îşi vor lansa propriul canal de recenzii filme pe YouTube. În primul lor videoclip, au evaluat filmul Avengers: Endgame şi de atunci au continuat cu recenzii despre Marriage Story, Gemini Man şi multe altele. Cea mai recentă recenzie a acestora, publicată la începutul acestei săptămâni, a fost cea pentru Sonic the Hedgehog.

Michael Jackson, tatăl celor trei copii, a murit în 2009, la 50 de ani, din cauza unui stop cardiac.

„A fost foarte dificil pentru copii după ce Michael a murit”, a spus apropiatul familiei la un deceniu după moartea regelui pop, în iunie 2019. „Dar este uimitor să vezi cât de departe au ajuns.”