Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu au devenit părinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa a născut o fetiţă, printr-o operaţie de cezariană. Micuţa este primul copil al cuplului Alina Sorescu (27 de ani) - Alexandru Ciucu (37 de ani).

Medicii i-au acordat copilei nota zece. „Am văzut mare parte din naştere, ceea ce m-a emoţionat“, a declarat Alexandru Ciucu, la RTV.

Cu ochii în lacrimi, specialistul a spus că evenimentul nu se compară cu nimic din ceea ce a trăit. „Mă simt, într-un fel, singur în momentul ăsta, pentru că Alina şi fetiţa sunt la reanimare. Nu se poate descrie ce simt. Înainte, oamenii îmi ziceau că e un sentiment ce nu se poate descrie, dar eu nu-i credeam. Am avut multe lucruri emoţionante în viaţă, dar nu se compară, cred că e momentul în care ne aflăm cel mai aproape de Dumnezeu, de divinitate“, a declarat Ciucu. 
Autorul colecţiei „Lady vs Gentleman“ şi furnizorul ţinutelor Casei Regale a mai zis că preferă un nume de sfânt pentru cea mică, iar Elena şi Carolina sunt variantele favorite.

Cei doi artişti s-au căsătorit în 2010. „Temerea cea mai mare a fost legată de diferenţa de vârstă şi de experienţă“, a declarat Ciucu pentru „Tango“.

Mai multe pentru tine:
Rușii au lovit instalațiile energetice din centrul și vestul Ucrainei. Zelenski: Aprovizionarea cu gaz a UE este în pericol
Recunoști personajele? Fac parte din generația de aur, el a fugit din țară și nu a mai apărut în filme, iar ea s-a măritat la 50 de ani
Un deputat USR susţine că numele său ar fi pe listele de susţinători ai Dianei Şoşoacă. „Semnătura mea, falsificată”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Urme de urs la Sâmburești de Olt, într-o zonă de deal. Primar: „Singura soluție, schimbarea legislației tembele actuale”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
CSM Bucureşti, învinsă fără drept de apel de Metz, în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin
O teorie controversată: croissantele nu sunt franțuzești, iar sosul de pizza nu este italian. „Bucătăria italiană nu există”, afirmă un istoric culinar
Prințul Paul al României, prins în Malta. El a fost găsit într-un resort
Ucrainenii din străinătate nu vor să meargă la război și atacă guvernul de la Kiev: „De ce să mă întorc să lupt? Pentru ce?”