Survivor All Stars 2024. Eliminare neașteptată după jocul de la Unificare. Ana Pal părăsește competiția în lacrimi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O eliminare neașteptată în edițiea specială de UNIFICARE la „Survivor All Stars”. Astfel, după  jocul eliminatoriu a fost eliminată Ana Maria Pal, conform ProTV.         

Survivor România FOTO: Facebook/survivorromania.oficial

Concurenții au luptat din răsputeri pentru a rămâne în competiție. Cei rămași au demonstrat că sunt printre cei mai buni și au depășit provocările întâlnite. După toate aceste lupte concurențiii au ajuns în faza unificării. 

Unificarea a venit la pachet cu surprize neașteptate! După o provocare pe bază de întrebări și răspunsuri, menite să dovedească transparența concurenților, aceștia au beneficiat de o cină. 

Concurenții au s-au cuplat în grupuri de două persoane și să împartă o cină romantică. Într-un moment absolut neașteptat, Zanni a plecat la masă cu Alexandra Duli. La vederea acestei situații Ana Porgras s-a „cuplat” cu Ștefania Stănilă și a privit interacțiunea acestora cu dispreț. 

Ana Pal și-a luat rămas bun de la concurenții rămași în competiție cu ochii în lacrimi și cu vocea tremurând. Cei rămași în competiție vor trebui să aleagă un nume pentru tribul unificat.