FOTO Horia Brenciu se clonează, Ristei se accidentează, la „Te cunosc de undeva“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cum fiecare naş îşi găseşte naşul, Andreea Bănică se transformă în Horia Brenciu în ediţia din 12 aprilie de la „Te cunosc de undeva“ şi, curajoasă, o sărută pe moderatoarea Alina Puşcaş pe gură. Mai puţin amuzat, însă, colegul ei, Florin Ristei, se accidentează din nou, la Antena 1.

După ce interpretează piesa „Hello“ a lui Horia Brenciu, Andreea Bănică îi ia locul la masa juriului. Pentru un veritabil spectacol, artista o sărută pe Alina Puşcaş, spre surprinderea auditoriului. „Mă aşteptam la reacţia asta din partea Andreei. Era pentru show. Într-un fel, i-am şi servit-o. După ce a făcut o piruetă, i-am spus: «Asta-i tot?». Atunci m-a lăsat brusc pe spate şi m-a sărutat“, a spus Alina, amuzată.

Replica juriului a fost unanimă: „Andreea, ce a scos Brenciu din tine, nici bărbatul tău n-a fost în stare!“.

Nici de data aceasta, Florin Ristei nu se lasă mai prejos, însă, ca în cazul personajului Marilyn Manson, cântăreţul trece prin momente dificile şi îşi pune sănătatea în pericol. În speranţa de a semăna cu artista pop C.C.Catch, liderul trupei Freestay s-a pregătit intens. La antrenamente, însă, când a încercat să facă spagatul, s-a accidentat atât de tare la piciorul drept încât două zile abia s-a putut deplasa.

„Am avut o semiruptură de ligamente. Până seara, mi s-a umflat genunchiul atât de tare că a trebuit să merg la spital“, a zis câştigătorul de la „X Factor 2013“.

În ediţia din 12 aprilie, Doru Todoruţ îşi asumă un nou travesti şi se transformă în Oana Sîrbu pentru a cânta „Ani de liceu“. „Tu eşti extrem de masculin. Nu mă aşteptam să cânţi melodia asta atât de suav“, i-a zis Monica Anghel, de la masa juriului. „Mi s-ar fi potrivit mai bine s-o cânt în varianta lui Bănică“, îi răspunde solistul de la Deepcentral.

Emisiunea „Te cunosc de undeva“ începe la ora 20.30, la Antena 1.

Mai multe pentru tine:
Se reaprinde scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Dosar penal pentru violențe în familie: „Eu sunt victima!”
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Ciolacu îl face ipocrit pe Mircea Geoană: „E ceva de noaptea minții”
Recomandări ANPC de 1 Mai: Refuzaţi produsele din carne tocată pentru care există îndoieli privind calitatea
O româncă din străinătate își uimește urmăritorii cu ce recuperează de la tomberon. „E mâna a doua pe gratis” VIDEO
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Joe Biden, mult mai încrezător că îl poate învinge pe Trump. Pe ce se bazează președintele american
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Zodiile care după Paște vor scăpa de toate problemele și vor avea o perioadă de vis. Fericirea o să-și facă simțită prezența și în viața lor
Filmul plecării din Gorj în Germania a copilului care ar fi fost vândut. Avocatul neamțului susține că totul este legal