VIDEO Doru Todoruţ, solist Deepcentral: „Vreau să-mi văd de carieră şi de copii. Dacă sunt reperul cuiva, mă bucur enorm“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Solistul formaţiei Deepcentral, noul concurent al emisiunii „Te cunosc de undeva“ de la Antena 1 a vorbit despre dificultăţile şi provocările profesionale, de la debut până în prezent.

Vă prezentăm cele mai importante declaraţii:

„Anul trecut am avut unul dintre cele mai mari turnee din ţară, aşa că nu prea am avut pace. Acum, duminica este ziua în care îmi fac timp pentru mine şi pentru fetiţe“. 

Despre emisiunea Te cunosc de undeva: "Şoc şi groază! Sunt puţin exersat, dar nu sunt un actor sau un mare talent. Însă, într-adevăr, concursul în sine este foarte ofertant. Am descoperit emoţii pe care nu le aveam. Am experienţa mea pe scenă, dar acolo eşti altcineva. E ca într-o relaţie, cunoşti o altă persoană, eşti altcineva pe scenă, publicul te va vedea astfel. Asta e şi ideea: să nu te identifice“.

„Pe vremea telenovelelor mi-am cam luat-o cu interpretarea personajelor negative. A fost o experienţă interesantă, iniţial nu am vrut să merg, deşi nu aveam nicio legătură cu actoria, cu jocul. Mi-a plăcut foarte mult, m-a amuzat enorm atunci când mergeam spre casă şi auzeam «Sebastian, nu-mi faci şi mie o injecţie?». Asta mi-a dat o stare de confort. Îmi place când fac lucruri noi. La «Te cunosc de undeva» am redescoperit această experienţă. Acolo e miza să fii altcineva. La repetiţii cântatul îmi ieşea mai bine decât în timpul live-ului. E un spectacol în sine, daca ar fi după mine aş tăia bilete, e un act artistic“, zice Doru despre rolul din telenovela „Numai Iubirea”.

Perseverenţa, cheia succesului

„Într-o luna, aproximativ, o să iasă un nou single Deepcentral. Eu şi George mai avem câteva proiecte pe care le vom scoate în curând... „Nu ne este greu să ne menţinem în top. Noi suntem la un nivel la care ne permite să ne simţim bine. Avem fanii noştri, avem evenimente inedite. Diversitatea e bine venită, mai ales că sunt şi la Te cunosc de undeva. Poţi să greşeşti cu o piesă dacă nu eşti pe aceeaşi lungime de undă cu publicul. Pentru cei care sunt la început de drum, mi se pare că perseverenţa este cheia. În măsura în care eşti bun şi insişti, cineva te va remarca. Eu nu am avut nevoie de bani. Am avut noroc cu Popstars, a fost uşor să încep să cânt. Fiecare are drumul lui“.

Lansarea unui blog şi a unei cărţi

„Eu cred în conştiinţa împăcată, perseverezi până când ajungi la succes. Merg mai departe cu bagajul de experienţă pe drumul pe care îl voi avea. Mă plictisesc greu, îmi place să fiu implicat în lucruri noi. «Cântăreţ» nu e o etichetă, nu e nici un termen limitativ, eu cred că pot mai mult. Joi o să lansăm un blog Deepcentral în care o să scriem articole. Din dorinţa de a exprima mai mult, de aici a pornit ideea. Poate cândva se va concretiza o carte. Am citit cartea lui Tudor Chirilă, poate o să adun şi eu postările din jurnalul meu. Am întors camera dincolo de scenă“.

image

Doru Todoruţ, un fost dascăl

„Orice ai face nu poţi să fii pe placul tuturor. Normal că ţii cont şi de părerile celorlalţi, altfel pluteşti pe mare şi e riscant. Argumentarea e utilă în zilele noastre pentru a nu fi superficial şi pentru a nu pune toată lumea într-o categorie. Am avut afinitatea către lucruri mai abstracte. Am fost preparator timp de doi ani. Am fost învătător timp de cinci ani, la Timişoara. Atunci am descoperit bucuria de a fi în preajma copiilor. Deşi pare o rutină, era frumos, copiii sunt fiecare diferiţi, au tot feluri de lucruri haioase pe care le fac, aşa că te pot încărca pozitiv. Am trecut şi la partea de seminarii, dar nu m-am regăsit în asta. Era interesant, că fetele de la educaţie fizică erau frumoase, dar partea teoretică îmi plăcea mai mult“.

„După ce am intrat în muzică n-am mai avut timp să aprofundez. E o constatare, nu e un fapt care să mă întristeze, dar altcineva îţi face programul. În măsura în care poţi şi vrei eşti acolo. Tot timpul există ceva de făcut"

„Oamenii mă înţeleg cum sunt şi ce aşteptări am. Vreau să-mi văd ce carieră şi de copii şi să pot să fiu un model atât cât pot, pentru că am multe carenţe. Dacă sunt reperul cuiva, mă bucur enorm“.

image

Emoţia resimţită de întâlnirea cu copiii

„E emoţionant când vorbesc despre copiii mei. La 19 ani, când eram învăţător, aveam nişte emoţii la prima şedinţă când vorbeam despre copiii altora. Nu e uşor, pentru că am trei copii. Eu sunt cel care se joacă cel mai mult cu ele, pentru că mama lor e prinsă cu activităţile de bucătărie. Pe cea mare deja o duc la grădiniţă. Vreau să le văd fericite, mama lor are toate datele necesare pentru a le educa. Copiii au nevoie de educaţie pentru a-şi găsi drumul“.

„Acum mă simt ca orice om care trece print-o perioadă emoţionantă. Te arunci în alte activităţi, corect? Workaholic, te afunzi în muzică. Asta e avantajul de a fi artist. Să nu crezi că sunt un alergător pentru titluri. Atunci când eram pionier eram implicat. Pionier şi cu medicina şi cu muzica. «Vine Doru!», aşa spuneau colegii“.

„Acum nu sunt fericit, e de preferat ar fi să prelungeşti clipele de fericire, ca pe o plastilină. Nu-mi doresc să fiu fericit întruna, ci doar o secundă pe zi în care să conştientizez şi să mă bucur. Atunci când mă întâlnesc cu fetiţele mele, sunt fericit“.

„Eu nu am avut foarte multe relaţii de-a lungul vieţii pentru că am dat tot doar într-o relaţie. Am avut relaţii frumoase, intense, cu efectele de rigoare. Atunci când dai tot te simţi puţin golit. Mi-e greu să spun că am avut doar o dragoste, în cazul meu dau tot într-o relaţie. În prezent există doar fetiţele în viaţa mea. Lucrurile merg de la sine“.


„Music Makes Me Free“, „In Love“, „Speed of Sound“ şi „Russian Girl“ sunt doar câteva dintre hiturile marca Deepcentral prin care Doru Todoruţ şi colegul lui, George Călin, au convins publicul iubitor de muzică dance.

image

Din 15 februarie, admiratoarele îl pot urmări pe Doru în show-ul transformărilor spectaculoase, la Antena 1, prin care demonstrează că nu are doar o voce puternică, ci şi charismă şi valenţe actoriceşti.

image

De altfel, el a jucat şi în prima telenovelă românească, „Numai Iubirea“, şi s-a remarcat şi în formaţia Bliss, în urma concursului Popstars de la Pro TV. Puţini ştiu, însă, că, până să ajungă la publicul larg, interpretul a fost învăţător în Timişoara.

Dincolo de scenă, solistul ce şi-a anunţat divorţul pe Facebook are trei fetiţe.  

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite