Alina Puşcaş „încurcă lumea“ pe scenă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva“ de la Antena 1 joacă pentru prima oară într-o piesă de teatru, „Încurcă lume“, în Club La Scena, pe 16 aprilie.

În comedia „Încurcă lume“, în regia lui Cătălin Bugean, Alina Puşcaş va juca rolul personajului Olga, „o jună vaporoasă, toată în danteluri fine şi pomaduri, chiar damă de verde, de care s-a amorezat infamu'“.

Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva“, difuzată la Antena 1 sâmbătă, de la 20.30, se declară entuziasmată de ocazia de a juca pe scenă. „Am fost foarte încântată de idee, pentru că teatrul este un exerciţiu perfect de stăpânire a scenei. M-am entuziasmat şi am acceptat fără să clipesc, mai ales din dorinţa de a acumula noi experienţe“, spune ea.

Regizorul piesei are numai cuvinte de laudă pentru vedetă. „Alina Puşcaş e ca un burete, ascultă cu atenţie indicaţiile mele, iar ceea ce mi-a plăcut cel mai mult este că lucrează şi acasă, ceea ce puţini actori mai fac. Rolul Olga nu este unul uşor, desi aşa pare la prima citire a textului. Olga este un personaj destul de jucăuş, care-i permite actorului să schimbe mai multe stări de caracter. Aceste schimbări trebuie făcute într-un anumit fel şi cu o anumită motivaţie. Sunt uimit de cât de repede a prins acest rol şi cât de bine se descurcă într-un timp atât de scurt, evident, ajutată şi de colegii de scenă“, o complimentează Cătălin Bugean.

Premiată pentru cel mai bun spectacol şi cea mai bună scenografie, în cadrul festivalului de teatru Maratonul Teatrului Independent – Bucharest Fringe, ediţia 2012, comedia „Încurcă lume“ îi mai are în distribuţie pe Ovidiu Uşvat, Ecaterina Ţugulea, Cristi Dionise şi Răzvan Timingeriu.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite