FOTO Horia Brenciu se clonează, Ristei se accidentează, la „Te cunosc de undeva“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cum fiecare naş îşi găseşte naşul, Andreea Bănică se transformă în Horia Brenciu în ediţia din 12 aprilie de la „Te cunosc de undeva“ şi, curajoasă, o sărută pe moderatoarea Alina Puşcaş pe gură. Mai puţin amuzat, însă, colegul ei, Florin Ristei, se accidentează din nou, la Antena 1.

După ce interpretează piesa „Hello“ a lui Horia Brenciu, Andreea Bănică îi ia locul la masa juriului. Pentru un veritabil spectacol, artista o sărută pe Alina Puşcaş, spre surprinderea auditoriului. „Mă aşteptam la reacţia asta din partea Andreei. Era pentru show. Într-un fel, i-am şi servit-o. După ce a făcut o piruetă, i-am spus: «Asta-i tot?». Atunci m-a lăsat brusc pe spate şi m-a sărutat“, a spus Alina, amuzată.

image
image

Replica juriului a fost unanimă: „Andreea, ce a scos Brenciu din tine, nici bărbatul tău n-a fost în stare!“.

image

Nici de data aceasta, Florin Ristei nu se lasă mai prejos, însă, ca în cazul personajului Marilyn Manson, cântăreţul trece prin momente dificile şi îşi pune sănătatea în pericol. În speranţa de a semăna cu artista pop C.C.Catch, liderul trupei Freestay s-a pregătit intens. La antrenamente, însă, când a încercat să facă spagatul, s-a accidentat atât de tare la piciorul drept încât două zile abia s-a putut deplasa.

image

„Am avut o semiruptură de ligamente. Până seara, mi s-a umflat genunchiul atât de tare că a trebuit să merg la spital“, a zis câştigătorul de la „X Factor 2013“.

image

În ediţia din 12 aprilie, Doru Todoruţ îşi asumă un nou travesti şi se transformă în Oana Sîrbu pentru a cânta „Ani de liceu“. „Tu eşti extrem de masculin. Nu mă aşteptam să cânţi melodia asta atât de suav“, i-a zis Monica Anghel, de la masa juriului. „Mi s-ar fi potrivit mai bine s-o cânt în varianta lui Bănică“, îi răspunde solistul de la Deepcentral.

Emisiunea „Te cunosc de undeva“ începe la ora 20.30, la Antena 1.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite