Dan Negru, după Eurovision: Moldovenii au c***e. Au venit cu un mesaj puternic.  Zero puncte a dat România piesei în care s-a pronunţat numele Bucureşti!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezentatorul TV Dan Negru a avut un mesaj dur după competiţia muzicală Eurovision, acuzându-i pe reprezentanţii României că nu au curajul să îşi asume un mesaj politic şi că nu au acordat niciun vot moldovenilor, care au venit cu o melodie cu un puternic mesaj pro-unionist.

„Moldovenii au co🥚ie. 

S-au dus la Eurovision cu o melodie care are un mesaj puternic politic pro-unionist. Showbiz românesc nu are curajul mesajelor politice. 

E ticsit de piţipoance şi papiţoi care trăiesc din banii televiziunilor şi ai primăriilor şi de asta n-au curajul mesajelor politice. 

Dacă tot recunoaşteţi că Eurovision e un concurs cu miză geo-politică, atunci România putea să arate Europei, la oră de maximă audienţă şi pe toate televiziunile europene,că două ţări sunt una! 

Moldovenii au avut curajul să spună Europei că Bucureşti-Chişinău e totuna! România nu a avut curajul! 

"Ţară veche, ţară nouă

Parcă-i una, parcă-s două

Ba aparte, ba-mpreună

Parcă-s două, parcă-i una"

Ăsta e mesajul Moldovei pentru Europa! 

Aştept să le crească co🥚ie şi alor noştri!  Altfel, Grigore Vieru avea dreptate : 

"Patria e ca un copil. Dacă uiţi de ea, poate să plece de acasă "

UPDATE : 

• ZERO puncte a dat România unei piese muzicale în care s-a pronunţat numele capitalei României: Bucureşti! 

Îi rog pe colegii mei din TVR sa facă public numele ălora care au decis aşa.

Simplă curiozitate..🤪”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Ediţia Eurovision 2022 a fost câştigată de Ucraina, reprezentată de Kalush Orchestra cu melodia „Stefania”, care a primit din partea publicului 439 de puncte, un total de 631 de puncte. Reprezentantul României s-a clasat pe locul 18 cu 64 de puncte. Republica Moldova, cu 253 de puncte, a încheiat concursul pe locul 7. România a acordat cele 12 puncte Ucrainei. Punctajul a fost anunţat din partea României de Martin Osterdahl, după o problemă tehnică de conectare.

Republica Moldova a călătorit cu „Trenuleţul” „legănat de şine” şi a impus folclorul şi rock and roll-ul la Eurovision, clasându-se pe locul 7. „Trenuleţul”, o petrecere cu trenul moldovenesc de la Chişinău la Bucureşti, oferit prin amabilitatea legendarilor Zdob şi Zdub, de data aceasta însoţiţi de fraţii Advahov, uneşte cele două ţări, România şi Moldova.