Paleologu: Robertei Anastase i se spune ”Pisi” în Parlament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şi demnitarii au un limbaj mai puţin colocvial, iar mărturie stă faptul că Robertei Anastase i se spune "pisi" în Parlament, lucru relatat de democrat-liberalul Theodor Paleologu la România TV.

Marţi seara, în cadrul emisiunii "Ultima Oră", deputatul PDL Theodor Paleologu a făcut o destăinuire interesantă: colegii săi din Parlament i se adresează Robertei Anastase, cel de-al treilea om în stat, cu apelativul "pisi".

Deşi n-a dezvăluit identitatea celui care folosește această adresare, Paleologu a dat câteva indicii. Demnitarul în cauză are următoarele "semnalmente": este profesor universitar, chiar decan al unei facultăți, și membru al Parlamentului român. "După aia, prin eliminare, poate aflați despre cine este vorba", a spus Paleologu.

Invitații lui Striblea au ținut să accentueze că un asemenea apelativ atribuit celui de-al treilea om în stat este un lucru nepermis. Totuși, aceștia au căzut de acord că fenomenul se perpetuează tocmai pentru că Anastase le permite colegilor acest lucru.