Românii sunt antreprenori. Despre spiritul antreprenorial național cu Vlad Craioveanu, CEO&Fondator Impact Hub

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antreprenorul român  de succes-Un  navigator rezilient prin impredictibilitate

În acest an, Startarium a lansat cea de-a cincea ediție Startarium Pitch Day, care s-a desfășurat sub o nouă identitate - Românii sunt antreprenori. Noul concept a celebrat spiritul antreprenorial național, aducând  competiția mai aproape de publicul larg și încurajând cât mai mulți antreprenori și viitori antreprenori să se înscrie pentru șansa de a câștiga premii cumulate în valoare de 100.000 de Euro, nerambursabili.

Vlad Craioveanu, este fondatorul  Impact Hub și inițiatorul proiectului Startarium, cea mai complexă platformă gratuită de educație pentru antreprenori la început de drum.

Vlad Craioveanu este CEO și cofondator al Impact Hub Bucharest, un antreprenor și inovator dedicat dezvoltării afacerilor responsabile, cu impact în societate.

De 11 ani, Impact Hub Bucharest sprijină IMM-uri, ONG-uri, antreprenori la început de drum și inovatori în construirea și dezvoltarea de modele de afaceri pentru un mediu economic și social mai sustenabil.

În noua ediție din Adevărul Live realizată și moderată de Antoaneta Banu, de la Vlad aflăm dacă antreprenoriatul din România este diferit față de cel din alte țări. Dacă este mit sau realitatea? Și dacă da, unde apar diferențele?

Adevărul Live



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite