Bright Sky RO, aplicația gratuită care sprijină victimele violenței domestice, cu Angela Galeța, directorul Fundației Vodafone

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Violența domestică nu se întâmplă doar la sat, ci și la oraș.  Nu ține cont de nivel educație ori statut social. Nu se ascunde în case, ci este și pe străzi. Violența domestică  nu înseamnă  doar palma dată din ”greșeală”  partenerului, copilului, părintelui, sorei sau fratelui. Manipularea prin abuzul emoțional, verbal și economic sunt alte forme de  violență. Hărțuirea, inclusiv cea de la locul de muncă este și ea violență.

Unde și Cum? Acestea sunt întrebările  victimelor violenței domestice atunci când caută salvarea. Digitalizarea își demonstrează utilitatea și în cazul violenței domestice, iar Fundația Vodafone România vine în sprijinul victimelor prin Bright Sky RO, aplicația gratită dezvolată de Vodafone România.

Angela Galeța, directorul Fundației Vodafone România vorbește la Adevărul Live despre Bright Sky Ro, instrumentul digital gratuit care susține victimele violenței domestice

Cum se poate utiliza Bright Sky RO? Care sunt resursele pe care aplicația le pune la dispoziția utilizatorului? Cum te ajută Bright Sky RO să identifici primele semnale silențioase ale violenței domestice? Ce este jurnalul din aplicație? Toate răsunsurile și informațiile de  maximă importanță sunt oferite de invitată în ediția realizată și moderată de Antoaneta Banu.

Aplicația este disponibilă, în App Store și Google Play Store în limbile română, engleză și maghiară si în versiunea web Bright Sky (bright-sky.org)

Adevărul Live



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite