Barbie Botox: Excesele operațiilor estetice cu dr. Alina Mȋtcan medic specialist Chirurgie Plastică, Spitalul Zetta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Succesul filmului  Barbie pune presiune pe chirurgii plasticienii. Tinerele își doresc să devină Barbie Girl. Dr. Alina Mȋtcan  medic specialist Chirurgie Plastică explică excesele operațiilor estetice.

La doar o săptămână de la lansarea pe marile ecrane, medicii esteticieni de la Hollywood au fost puși în fața unor cereri venite de la clientele care doresc să atingă standardele Barbie.

 De la dimensiunea și forma sânilor, talia mică și sprincenele exagerat de înalte, tinerele au cerut medicilor chiar îndepărtarea coastelor pentru a se încadra în standadele de frumusețe Barbie.

La Adevărul Live dr. Alina Mȋtcan  medic specialist Chirurgie Plastică, Estetică şi Microchirurgie reconstructivă, Spitalul Zetta vobește despre idealul nerealist din punct de vedere anatomic pe care îl lansează personajul Barbie, cât și pericolul la care se expun pacientele prin falsa înțelgere sau exagerare a operațiilor  estetice.

Dr. Alina Mȋtcan oferă  informațiile necesare despre cele mai noi tratamente în intervențiile estetice non invazive dar și despre operațiile chirugicale.  Urmărește o nouă ediție din Adevărul Live realizată și moderată de Antoaneta Banu și vei afla despre:  sculptra, cel mai nou procedeu non invaziv în  medicina estetică; ce este lipofilingul și care sunt cele mai solicitate intervenții, în ultimul timp.

Adevărul Live



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite