Mbappe, răspuns de milioane pentru Martinez, după gesturile batjocoritoare ale acestuia la adresa sa

0
Publicat:

Kylian Mbappe (24 de ani) a vorbit în premieră despre gesturile batjocoritoare ale lui Emiliano Martinez (30) la adresa sa după finala CM Qatar 2022, câștigată de Argentina în fața Franței la loviturile de departajare.

Martinez, gesturi golănești sub privile stupefiate ale șeicilor arabi. Foto EPA EFE
Martinez, gesturi golănești sub privile stupefiate ale șeicilor arabi. Foto EPA EFE

După finala Campionatului Mondial, Emiliano Martinez l-a ironizat pe Kylian în vestiar: „Un moment de reculegere. Pentru cine? Pentru Mbappe, care a murit”.

Gesturile lipsite de fair-play au continuat și la sărbătoarea din Buenos Aires, unde portarul argentinian și-a făcut apariția cu o păpușă cu chipul lui Kylian Mbappe.

Kylian Mbappe a fost eroul Franței la Mondialul din Qatar. Foto Getty images
Kylian Mbappe a fost eroul Franței la Mondialul din Qatar. Foto Getty images

Kylian Mbappe a comentat elegant gesturile lui Emiliano Martinez: „Modul în care a celebrat el nu e problema mea. Nu îmi irosesc energia cu astfel de lucruri banale. Cel mai important lucru pentru mine este să dau totul pe teren pentru echipa de club”, a declarat Mbappe, potrivit PSG Report.

Kylian Mbappe a mai declarat că a vorbit cu colegul său de la PSG, Lionel Messi, celălalt jucător care a făcut furori la CM Qatar 2022: ”Am discutat cu Messi după partidă, l-am felicitat, a fost meciul vieții pentru el. Și pentru mine, chiar dacă n-am câștigat trofeul”.

Istoricul conflictului

În ciuda vârstei sale, cel mai bun goalkeeper al Mondialului din Qatar s-a purtat ca un adolescent fără minte, încă de la festivitatea de premiere. Când a luat „Mănușa de aur“ și, sub privirile tuturor, a dus-o în zona organelor genitale! Motivul? Huiduielile fanilor francezi. Din păcate, Martinez nu s-a potolit aici și și-a continuat recitalul scârbos, ironizându-l pe Kylian Mbappe. Mai întâi, în vestiarul Argentinei, iar apoi pe străzile din Buenos Aires, după ce naționala s-a întors acasă, cu trofeul Cupei Mondiale.

Rami jpg

Adil Rami a jucat la Cupa Mondială din 2018, câștigată de Franța.

Văzând aceste reacții ale lui Martinez, Adil Rami, fost internațional francez, i-a răspuns portarului cu aceeași monedă. Potrivit gsp.ro, Rami (36 de ani), legitimat acum la Troyes, a declarat: „Martinez e cel mai mare rahat din fotbal, cel mai urât! Mbappe i-a traumatizat atât de tare (n.r. – pe argentinieni), încât sărbătoresc mai mult victoria împotriva jucătorului nostru decât Cupa lor Mondială“.

Afirmațiile lui Rami au fost urmate de atacurilor internaționalilor argentinieni, Di Maria, Paredes și Pezzella ironizându-l pe fostul apărător al „cocoșilor“ prin niște mesaje acide, în mediul online, după cum se poate vedea mai jos:

Angel Di Maria: Dibu (n.r. - porecla lui Martinez) e cel mai bun portar din lume. Du-te să plângi în altă parte.
Leandro Paredes: Acum spune-o fără să plângi, Rami.
German Pezzella: Pleacă de aici, Rami.
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite