Wesley Lopes, acuzat de arabi că păcăleşte fotbalul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Wesley s-a transformat din idol într-un jucător detestat de suporteri
Wesley s-a transformat din idol într-un jucător detestat de suporteri

Fostul atacant al Vasluiului, brazilianul Wesley Lopez, transferat anul trecut la Al Hilal, nu mai are viaţă uşoară cu suporterii arabi, care îl acuză că sabotează fotbalul.

După transferul lui Wesley la Al Hilal, arabii credeau că au făcut cel mai tare transfer din istoria clubului. Brazilianul marca gol după gol şi suporterii erau în culmea fericirii. Doar că, de şase partide încoace, Wesley nu a mai marcat deloc pentru Al Hilal, iar cei care îl idolatrizau cu câteva luni în urmă, îl acuză acum că fentează fotbalul, notează ziare.com.

Mai mult decât atât, Wesley vrea să-şi depună memoriu la FIFA pentru a fi declarat jucător liber de contract din cauză că nu a mai primit niciun salariu din decembrie. Oficialii grupării arabe încearcă să muşamalizeze acest caz şi îi iau apărarea fotbalistului. „Toţi jucătorii trec printr-o formă mai slabă şi asta se întâmplă şi cu Wesley. Nu este adevărat că are probleme cu banii”, a spus purtătorul de cuvânt al lui Al Hilal.
Wesley este golgeterul arabilor, având 15 goluri marcate în 18 meciuri. Brazilianul a jucat între 2008 şi 2012 la Vaslui, echipă pentru care a marcat în total 62 de goluri, fiind cel mai prolific atacant din istoria Ligii I.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite