VIDEO Probleme pentru Şahtior? A doua înfrângere în patru etape pentru „minerii“ lui Lucescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Situaţia tensionată din sud-estul Ucrainei, în special din Doneţk, pare a influenţa şi evoluţia echipei lui Mircea Lucescu. Şahtior a pierdut astăzi, în deplasare, 0-1 cu Vorskla, la Poltava.

De la începutul sezonului, când a scos un singur punct în trei runde (etapele 7,8 şi 9) n-a mai trecut Şahtior printr-o pasă aşa de proastă. 

A ajuns la a doua înfrângere în ultimele patru etape, după ce pierduse şi cu Dnepr, pe teren propriu, în runda cu numărul 19-a. 

Sâmbătă, în etapa a 22-a, „minerii“ s-au înclinat şi la Poltava, cu 0-1, unicul gol al întâlnirii fiind marcat pe final, de către  Jahovici (83).

Şahtior Doneţk este în continuare lider în clasamentul campionatului Ucrainei, cu 47 de puncte, dar ar putea fi depăşită de Dnepr. Gruparea din Dniepropetrovsk are trei puncte mai puţin, dar şi două restanţe. 

Cu opt etape înainte de final, în lupta pentru titlu e implicată şi Dinamo Kiev, cu 42 de puncte. Vorskla ocupă locul 6, cu 33 de puncte. 

Vorskla - Şahtior 1-0 (Jahovici 83)

Citeşte şi 

Pro-ruşii care ocupaseră clădirea guvernamentală la Harkov au fost dislocaţi. La Doneţk, protestatarii au proclamat „o republică suverană“

La Doneţk, Iaţeniuk propune mai multe puteri guvernelor regionale

EXCLUSIV Burdujan, fotbalistul român scăpat din „iadul“ de la Simferopol: „Lumea se pregăteşte de război“. Ce spune Mircea Lucescu despre Ucraina

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite