VIDEO Oţelul Galaţi – Rapid 2-0: Ganea e ca şi demis. Ce ar trebui să facă pentru a rezista pe banca giuleştenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionel Ganea
Ionel Ganea

După un început relativ bun de campionat, cu o singură înfrângere în primele patru etape, Rapid e în picaj. Luni seara, bucureştenii i-au scos pe gălăţeni din criză, permiţându-le acestora să obţină prima victorie din acest campionat.

Rapid a ajuns pe un loc retrogradabil, 13, după a doua înfrângere consecutivă în Liga I. Mai mult, trupa pregătită de Ionel Ganea n-a mai învins de la 1 august, atuni când a obţinut singura ei victorie de până acum, 2-1, la Chiajna, cu Viitorul.

Luni seara, Rapid a pierdut, surprinzător, la Galaţi, la capătul unui meci în care n-a jucat mai nimic, în faţa unui adversar extrem de slab. Fără victorie în primele cinci runde, Oţelul s-a prezentat la meci cu Michael Weiss pe bancă, întrucât n-a găsit un înlocuitor pentru neamţul care, la un moment dat, a fost chiar dat afară.

Demiterea şi revenirea lui Weiss au produs un şoc pozitiv la echipă, iar Oţelul a învins după şase runde de aşteptare. Atacantul Cristian Cristea a fost eroul gazdelor, punctând în minutele 7 şi 60. Pe final, Oţelul a rămas în zece oameni, după eliminarea lui Avdici (77), dar a avut cele mai mari ocazii.

Învinsă la Galaţi, Rapid rămâne cu cinci puncte şi Ionel Ganea poate fi demis, potrivit contractului, încă de etapa viitoare. Asta deoarece el are obligaţia de a bifa minimum 17 puncte după zece runde. Practic, pentru a atinge acest obiectiv, Ganea trebuie să câştige următoarele patru meciuri cu Rapid, în compania celor de la „U“ Cluj, Târgu Mureş, Dinamo şi Chiajna.

De partea cealaltă, Oţelul a depăşit Rapidul în clasament, ajungând pe poziţia a 12-a cu cinci puncte.

VEZI GOLUL DE 1-0

VEZI O RATARE MARE A LUI PANCU

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite