VIDEO Mioveni - CFR 3-4: meci fabulos la Piteşti. Clujenii merg în semifinalele Cupei după o victorie scandaloasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o perioadă în care în România partidele spectaculoase lipsesc cu desăvărşire, în sferturile competiţiei KO s-a jucat un meci de infarct care, din păcate, s-a încheiat extrem de urât.

CS Mioveni, echipa-surpriză din această ediţie a Cupei României, a părăsit competiţia după un meci halucinant. La Piteşti, ocupanta locului 4 în liga a doua a condus în faţa CFR Cluj, locul 2 în Liga I, cu 3-0 în minutul 59! Soarta calificării părea decisă, iar CS Mioveni era aproape de o nouă lovitură, după ce a eliminat Dinamo şi Astra în fazele precedente.

Numai că meciul s-a relansat, atunci când centralul Dragoş Istrate a acordat un penalty, care mai degrabă n-a fost, iar Tade a redus din diferenţă (61). Chanturia a punctat pentru 3-2 cu un şut plasat, din prima (68). Probabil, la acest scor, portarul clujenilor, Mario Felgueiras, regreta şi mai mult gafa de proporţii pe care a comis-o la golul trei. 

Lipsă crasă de fair-play

Totuşi, Felgueiras a fost salvat de un gol egalizator extrem de controversat. După ce meciul s-a întrerupt, în mod repetat, clujenii i-au acuzat pe cei de la Mioveni că joacă „teatru“ pentru a trage de timp. Totuşi, în minutul 85, un jucător de la divizionara secundă a primit un balon în plină figură, fiind făcut KO. Mingea a fost dată afară de cei de la Mioveni, fotbalistul lovit a primit îngrijiri medicale, după care jocul s-a reluat.

În mod normal, cei de la CFR ar fi trebuit să le dea balonul adversarilor, în semn de fair-play. Ardelenii au bătut autul  prin Susici şi, iniţial, au lăsat senzaţia că vor ceda posesia. Au continuat însă faza, Chanturia trimiţând o pasă lungă spre careul advers. Acolo, după o combinaţie rapidă, Tiago Lopes - Tade, ultimul a egalat (87).

CITEŞTE ŞI:

VIDEO Reacţii după cel mai urât gol al anului: Niculescu a izbucnit în plâns în timpul interviului. Ce spun cei de la CFR

VEZI CUM S-A PETRECUT FAZA

Cei de la Mioveni au protestat vehement, dar în zadar. Jucătorii pregătiţi de Claudiu Niculescu şi-au pierdut concentrarea şi, ulterior, au încasat şi golul patru, de la Ivanovski, în minutul 90+1. 

VEZI REZUMATUL MECIULUI

CFR Cluj a devenit prima semifinalistă a Cupei României, ediţia 2014-2015. Iată când se vor juca partidele rămase din sferturi:

Miercuri, 3 decembrie, ora 20:30

U Cluj - Pandurii - stadionul Cluj Arena (Sport.ro)

Joi, 4 decembrie, ora 18:00

ASA Târgu Mureş - Petrolul - stadionul Transil (Sport.ro)

Joi, 4 decembrie, ora 20:00

CS U Craiova - Steaua - stadionul „Ion Oblemenco“ (Pro TV)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite