VIDEO CFR - Gaz Metan 4-1: a apărut o nouă stea la Cluj. Cine e Guima, omul care a dat tonul unei reveniri de senzaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Guima
Guima

Etapa cu numărul 5 s-a încheiat cu un meci neobişnuit de spectaculos pentru nivelul Ligii I, mai ales că nici una dintre formaţii nu jucase cine ştie ce în etapele precedente. Un portughez a „luminat“ drumul gazdelor spre victorie.

Dacă Plopeanu a fost vedeta zilei în CSMS Iaşi - Oţelul, atunci Bruno Guimarães Pinho de Azevedo, zis şi Guima, a fost omul meciului CFR - Gaz Metan. Oaspeţii au deschis scorul prin Ciprian Petre, după un corner (14). Apoi însă, Guima a ieşit la rampă. Adus de la Oliveirense, acolo unde a dat 11 goluri în sezonul trecut, masivul vârf de 1,94 de metri a egalat din corner (41).

După pauză, atacantul de 28 de ani a devenit servant şi a pasat excelent la golul lui Larie (52). Centralul Adrian Ilyeş a acordat penalty, după ce şutul lui Deac l-a lovit în mână pe Szilagyi, iar Tade a punctat de la 11 metri pentru 3-1 (66). Gaz Metan ar fi putut relansa partida, însă Felguieras a apărat penalty-ul executat de Tahar (76). În loc să fie 3-2, s-a făcut 4-1, Tade punctând din pasa lui Deac (86), la două minute după ce medieşenii au rămas în zece, după eliminarea lui Muth.

A doua victorie consecutivă obţinută de CFR, după cea din etapa trecută cu Viitorul, a ridicat trupa pregătită de Miriuţă pe locul 4 cu 10 puncte, la trei puncte de liderul Petrolul. Gaz Metan e pe 8 cu 8 puncte.

VEZI PRIMELE PATRU GOLURI ALE MECIULUI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite