Universitatea Cluj – FC Braşov 1-1: un gol fabulos ţine „steagul“ sus. Adrian Szabo, debut cu dreptul pe banca tehnică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu Cornel Ţălnar, braşovenii adunaseră trei înfrângeri şi un egal în cele patru partide disputate în Cupa Ligii şi în Liga I. Schimbarea tehnicianului înaintea partidei de pe „Cluj Arena“ s-a dovedit a fi inspirată.

Universitatea Cluj e o echipă de deplasare în acest început de sezon. „Şepcile roşii“ au adunat patru puncte afară, din partidele disputate la Târgu-Mureş şi Chiajna, dar au câştigat doar un punct pe teren propriu, cu Dinamo şi cu FC Braşov.

Luni seara, elevii lui Mihai Teja au început în forţă şi au condus din minutul 8, după ce Nuno Viveiros a înscris din pasa lui Boutadjine. Paradoxal, golul le-a tăiat elanul ofensiv al gazdelor, iar Contantinescu a trecut pe lângă egalare, mai întâi, în minutul 20, iar apoi în minutul 39, atunci când a lovit transversala. 

După pauză, Universitatea şi-a regăsit pofta de gol, iar Viveiros a fost la un pas de 2-0 (58), pentru ca, opt minute mai târziu, lovitura de cap expediată de Andrei Lungu să fie respinsă de pe linia porţii braşovene. 

În loc să fie 2-0, s-a făcut 1-1. Noul antrenor al „stegarilor“ a mutat inspirat, introducându-l pe Aganovici, în minutul 59. Sârbul a egalat, în minutul 80, transformând impecabil o lovitură liberă care l-a făcut spectator pe Veselovsky. 

S-a terminat 1-1, rezultat care a urcat FC Braşov de pe ultimul loc până pe locul 16 cu două puncte. Universitatea Cluj a acumulat cinci puncte şi a trecut pe poziţia a 8-a. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite