Un fotbalist de echipă naţională şi-a găsit sicriul la stadion. Pe cruce avea trecut numele şi era desenat un penis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nici în cele mai urâte vise ale sale, un fost jucător de la Dinamo nu s-ar fi gândit că-şi va găsi la stadion sicriul şi o cruce cu numele său pe ea.

Cristi Pulhac a semnat cu codaşa din Polonia, Zawisza Bydgoszcz, dar a nimerit în plin conflict la club. Suporterii le-au dat de înţeles şefilor şi fotbaliştilor că-i vor omorî. Fundaşul de 30 de ani a trăit scene incredibile marţi. A sosit la antrenament, dar stadionul era înţesat de poliţişti. Forţele de ordine au intervenit după ce cu o seară înainte fanii au forţat intrarea în arenă şi au aliniat sicrie, fiecare având pe cruce semne obscene, numărul fotbalistului respectiv sau numele celui din conducere.

Cristi Pulhac are 3 selecţii la echipa naţională şi a jucat în cariera sa la Dinamo, Sportul Studenţesc, Hercules Alicante şi Qabala

 „Au pus suporterii pe teren nişte sicrie. Erau nume trecute pe cruce, pe unele era un penis...nu am mai pomenit aşa ceva. Fanii sunt certaţi cu şefii şi vor să atragă jucătorii de partea lor, dar colegii mei sunt alături de patron. Nu ştiu exact care e conflictul între ei, eu sunt nou, şi neînţelegerea e cu cei vechi de aici”, a povestit Pulhac. 

Apoi, a detaliat: „Incidentul s-a întâmplat pe terenul mare de joc, unde se dispută meciurile oficiale, dar acum s-a schimbat gazonul şi noi ne pregătim la o bază de lângă arenă. Acum o să avem trei zile libere şi dacă vrem să plecăm din oraş trebuie să anunţăm clubul, ca măsură de securitate. Fanii de aici sunt foarte răi, păi, acum vreo două zile au venit la un antrenament şi au aruncat cu ouă”.

pulhac

   

pulhac
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite