Târgu-Mureş – Petrolul 0-1: „lupii“, fără Capră, dar în semifinalele Cupei României pentru al treilea an la rând

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Juan Albin a trimis Petrolul în următoarea fază a Cupei României
Juan Albin a trimis Petrolul în următoarea fază a Cupei României

După CFR Cluj şi Universitatea Cluj, s-a stabilit şi numele celui de al treilea club, care a ajuns în careul de aşi.

Petrolul traversează o perioadă critică, iar cererea de eliberare a patronului Dan Capră a fost tocmai respinsă. Cu toate acestea, „lupii“ au reuşit să rămână în cursă pentru câştigarea Cupei României, trofeul cel mai accesibil în acest sezon, în condiţiile în care, în campionat, echipa e la opt puncte de liderul Steaua.

La Târgu-Mureş, după o primă repriză anostă, gazdele au dominat partida şi au avut ocaziile mai mari, inclusiv o bară în minutul 69. Meciul părea că va intra în prelungiri, atunci când uruguayanul Juan Albin a înscris golul calificării pentru Petrolul (88). Mijlocaşul de 28 de ani l-a lansat, mai întâi, pe Teixeira, care l-a luat la ţintă pe Stăncioiu. Balonul i-a revenit lui Albin, care a punctat cu un şut plasat, la colţul lung.

Petrolul a ajuns pentru al treilea sezon la rând în semifinalele Cupei României. Acum două sezoane, prahovenii au câştigat trofeul după o finală cu CFR Cluj. În stagiunea trecută însă, drumul lor s-a oprit în careul de aşi, după 0-0, acasă, cu Astra şi un eşec, 1-2, în deplasare, la Giurgiu.

Schimbările făcute au echilibrat jocul după ce mureşenii începuseră să aibă ocaziile mai mari. Deocamdată, nu ştim ce va fi din iarnă. Important e însă să ţinem departe echipa de problemele pe care le au cei din conducere. Gigi Mulţescu antrenor Petrolul  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite