Rapid, victorie uriaşă la Mediaş şi o linie ireală de clasament: giuleştenii au de două ori mai multe puncte decât goluri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gecov, eroul Rapidului la Mediaş
Gecov, eroul Rapidului la Mediaş

Se confirmă, treptat, că bucureştenii au avut cea mai bună campanie de achiziţii în această iarnă. După 1-0 cu Steaua şi 0-0 cu Viitorul, Pancu şi compania s-au împus în faţa celor de la Gaz Metan, o contracandidată la evitarea retrogradării.

Rapid s-a impus la Mediaş, scor 1-0, datorită a doi oameni care au făcut carieră la Gaz Metan. Antrenorul Cristi Pustai, născut la Mediaş, a antrenat Gaz Metan, între 2007 şi 2013, iar portarul ceh, Buchta, a evoluat şase sezoane acolo.

Sub comanda lui Pustai, Rapid a început să urce în acest retur, având şapte puncte în trei etape, iar goalkeeperul de 34 de ani a avut un rol determinant în victoria care a încheiat etapa cu numărul 20. După ce Gecov a deschis scorul pentru bucureşteni, Buchta a intervenit salvator în minutele 41, 44 şi 50. Totuşi, cea mai importantă paradă a cehului a venit în minutul 90, atunci când acesta, rămas singur cu doi adversari, a reuşit să devieze balonul cu vârful degetelor! A fost faza care a contat aproape cât golul lui Gecov pentru „feroviari“, iar Rapid a plecat de la Mediaş cu trei puncte mari.

Rezultatul a ridicat formaţia bucureşteană pe locul 15 cu 18 puncte, în condiţiile în care Rapid are doar nouă goluri marcate în 20 de meciuri! Pancu şi compania rămân, deocamdată, în zona retrogradării, însă se află la doar trei puncte de poziţia a 12-a, prima care asigură rămânerea în Liga I. Gaz Metan Mediaş, cu o remiză şi două înfrângeri în retur, e pe 14 cu 19 puncte, fiind la două puncte de salvare.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite