Rapid-"U" Cluj 2-1. Giuleştenii au marcat golul izbăvirii în prelungiri şi i-au provocat lui George Ogăraru un debut trist pe banca "şepcilor roşii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapid a învins greu pe Universitatea Cluj într-o partidă jucată acasă, în etapa a şaptea din Liga 1, scor 2-1, golul vitoriei gazdelor fiind marcat în ultimul minut al prelungirilor. Acesta a fost al doilea succes stagional pentru giuleşteni.

Rapid a avut parte de un meci foarte dificil în faţa Universităţii Cluj, echipă care a venit în Giuleşti cu gândul la un rezultat pozitiv pentru a-i oferi noului antrenor, George Ogăraru, un debut fericit. N-a fost să fie aşa pentru fostul jucător al Stelei, deoarece gazdele au marcat golul victoriei în ultimul minut de joc.

Partida a fost controlată la capitolul posesie de Rapid, dar ocaziile de gol au fost rare în contul elevilor lui Ganea. Totuşi, Laurenţiu Buş a deschis scorul cu un şut la colţul lung, din interiorul careului, în minutul 38, acesta fiind primul său gol în tricoul vişiniu. 

În repriza secundă, giuleştenii şi-au pierdut din avânt şi le-au permis oaspeţilor să treacă la timonă. Clujenii au egalat în minutul 60, prin Muşat, care a transformat un penalty acordat de arbitru pentru un fault la marginea careului al lui Savin la Viveiros. 

Când nimeni nu se mai aştepta, în prelungiri a venit golul fericirii pentru giuleşteni. Florin Călin a inventat un şut frumos, care a aterizat în vinclul porţii adverse şi a oprit toate punctele în Giuleşti. Aceasta a fost a doua victorie a Rapidului în actuala stagiune. Cu punctele obţinute în această etapă, vişiniii au egalat-o pe "U" Cluj în clasament (8), dar au golaveraj mai slab decât formaţia ardeleană.

De consemnat că în minutul 89, pe fondul jocului neconvingător al gazdelor, suporterii giuleşteni au scandat împotriva antrenorului Ionel Ganea şi a administratorului judiciar Cristina Andronache, cărora le-au cerut demisia. Până la urmă, Rapidul a marcat golul salvator şi fanii au plecat acasă fericiţi. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite