Pandurii – Oţelul 4-0: „demolaţi“ în 180 de secunde. Ce s-a ales de o echipă care a jucat la 0-0. Coşmar pentru gălăţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Matulevicius (stânga) a înscris două goluri
Matulevicius (stânga) a înscris două goluri

Trupa pregătită de Petre Grigoraş a bifat abia cel de al doilea succes din acest sezon de Liga I, răzbunându-se parcă pe Oţelul pentru toate nereuşitele de până acum.

Campioană în 2011, Oţelul n-are nicio perspectivă în actuala stagiune şi amatorii de pariuri pot miza deja, fără emoţii, pe retrogradarea formaţiei gălăţene.

Chiar dacă şi-a schimbat antrenorul, aducându-l pe Selymeş în locul neamţului Weiss, şi s-a mai întărit prin aducerea unor fotbalişti sub forma de împrumut – Exemplu: Grădinaru de la Steaua – Oţelul rămâne ciuca bătăilor în Liga I. 

Luni seara, gălăţenii au bifat a şasea înfrângere în nouă etape. La Târgu-Jiu, oaspeţii au jucat la 0-0, au rezistat aproape o oră, însă au căzut după primirea primului gol. Gazdele au punctat prin Roman (58 şi 61) şi Matulevicius (59 şi 82), rezolvând jocul în trei minute. Oţelul a încheiat partida în zece oameni, după ce Grădinaru a fost eliminat, încasând cel de al doilea avertisment (84).

După nouă runde, Oţelul ocupă poziţia a 17-a din 18, penultima, cu cinci puncte. Pandurii a urcat pe locul 11 cu zece puncte, părăsind zona retrogradării.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite