Oţelul-Astra 1-1. Tudorie a salvat Galaţiul de la înfrângere pe final. Oaspeţii, doar o victorie în ultimele şase etape

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Astra a condus la Galaţi mai bine de o oră, dar Tudorie a salvat un punct pentru gazde FOTO Răzvan Păsărică
Astra a condus la Galaţi mai bine de o oră, dar Tudorie a salvat un punct pentru gazde FOTO Răzvan Păsărică

Alibec a marcat pentru Astra în minutul 22 al partidei cu Oţelul, iar giurgiuvenii au condus pe tabelă până în minutul 88, când Tudorie a înscris şi a obţinut un punct in-extremis pentru gazde, într-o partidă care a contat pentru etapa a 14-a din Liga 1.

Galaţiul a primit vizita Astrei în etapa a 14-a din Liga 1. Oaspeţii, cu Oleg Protasov pe banca tehnică, au deschis scorul în minutul 22, când Alibec a înscris simplu, din pasa lui De Amorim, primul său gol în acest sezon. Oaspeţii au încercat să conserve avantajul de pe tabelă, care s-a dovedit a fi foarte fragil. În minutul 88, când Oţelul părea că se împăcase cu înfrângerea, Tudorie a avut o zvâcnire de orgoliu şi a restabilit egalitatea.

Atacantul Galaţiului, intrat în repriza secundă a primit o minge în careul advers şi a trimis în poartă, din 6 metri, stabilind scorul final, 1-1. Acest rezultat nu ajută foarte mult Oţelul, care rămâne pe ultimul loc în Liga 1. Gălăţenii n-au mai câştigat un meci din 1 septembrie, atunci când s-au impus acasă, în faţa Rapidului, cu 2-0.

Astra, în schimb, stă mult mai bine în clasament, dar nu mai găseşte prea uşor drumul spre victorie în campionat. Giurgiuvenii n-au câştigat decât un meci în ultimele şase etape şi pare că aducerea lui Oleg Protasov în locul lui Daniel Isăilă nu a produs şocul pe care şi-l dorea patronul Ioan Niculae. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite