UPDATE Presa arabă l-a „omorât“ pe brazilianul Wesley şi tot ea l-a „înviat“. Fostul impresar a confirmat că trăieşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Wesley Lopes (35 de ani) a făcut furori în campionatul românesc, punctând de 65 de ori pentru FC Vaslui şi CSMS Iaşi.

UPDATE 14.59 -  Fostul impresar al lui Wesley, Lucian Marinescu, a declarat, în urmă cu câteva momente, pentru Digi Sport, că a discutat azi la telefon cu fotbalistul brazilian de 35 de ani, infirmând astfel ştirea publicată de presa arabă, conform căreia jucătorul ar fi decedat în timpul unui antrenament. "Am vorbit acum cu el, e bine, e sănătos, e acasă, în Brazilia. El nu mai e legitimat la niciun club. A renunţat la fotbal şi în momentul de faţă se ocupă de fundaţia sa din Brazilia", a declarat Lucian Marinescu, în exclusivitate pentru Digi Sport.  

UPDATE 11.54 - Altă ştire aici în care se face, în mod evident, o confuzie între Wesley Lopes şi un jucător de la Flamengo care a murit, într-adevăr, din cauza unui atac de cord.

Wesley Lopes, fost jucător la Vaslui şi Al-Hilal, n-a evoluat niciodată la Flamengo.

----------------------

UPDATE 11.29 - Potrivit contului de Twitter al unei agentii de sport din zona arabă, informaţia potrivit căreia Wesley Lopes ar fi murit ar fi una falsă.

Sursa citată susţine că a fost făcută o confuzie cu un alt fotbalist brazilian care evoluează la Flamengo.

---------------------------

Wesley Lopes a evoluat în două perioade în Liga I: între 2009 şi 2012 la FC Vaslui şi în sezonul 2014-2015 la CSMS Iaşi.

Între aceste două episoade, brazilianul a trecut pe la Al-Hilal (Arabia Saudită) şi Millonarios (Columbia). Potrivit paginii sale de Wikipedia, pentru actuala stagiune, el a fost legitimat la Barbarense, o echipă braziliană care activează în campionatul Paulista 2.

Digi Sport a preluat, în această dimineaţă, o informaţie şocantă de pe contul de Twitter Footynions: Wesley Lopes ar fi murit din cauza unui atac de cord la 35 de ani.

„Suntem trişti după ce am aflat că fostul fotbalist al lui Al-Hilal, Wesley Lopes, a murit, suferind un atac de cord în timpul antrenamentului“ e textul care a apărut pe Twitter.

Totuşi, informaţia nu apare, deocamdată, în presa braziliană, iar cea arabă nu cea mai veridică, având reputaţia publicării multor ştiri eronate, de-a lungul anilor.

Vom reveni cu mai multe amănunte!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite