Monica Niculescu s-a calificat în optimi la Doha, după un meci epuizant contra unei foste partenere a lui Horia Tecău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Niculescu (numărul 54 mondial) FOTO Reuters
Monica Niculescu (numărul 54 mondial) FOTO Reuters

Monica Niculescu a avut nevoie de mai mult de două ore pentru a o învinge, în trei seturi, pe americanca Bethanie Mattek-Sands (locul 42 mondial). Graţie acestui succes românca s-a calificat în optimile turneului WTA de la Doha.

Monica Niculescu a avut mult de furcă împotriva fostei partenere de dublu a lui Horia Tecău, americanca Bethanie Mattek-Sands (Mattek-Sands şi Tecău au câştigat proba de dublu mixt de la Australian Open în 2012). 

Chiar dacă a început meciul ca din tun, câştigând primul set fără mari emoţii, conaţionala noastră s-a relaxat în setul al doilea şi i-a permis adversarei să facă mai multe breakuri, aceasta restabilind egalitatea la seturi. În decisiv, Niculescu a călcat din nou pedala de acceleraţie, şi-a făcut ca la carte serviciul şi s-a impus în final în trei seturi, scor 6-1, 3-6, 6-3, după două ore şi 20 de minute de joc. 

Pentru Niculescu urmează în optimi duelul cu italianca Sara Errani, a patra favorită a turneului. Tot miercuri vor evolua la Doha şi celelalte două românce, Simona Halep şi Sorana Cîrstea, ambele partide ale fetelor noastre fiind programate să înceapă la ora 19, ora României.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite