Handbalista Cristina Neagu are nevoie de ajutor: „Sper ca toţi cei care mă iubiţi să faceţi asta pentru mine!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Neagu
Cristina Neagu

Cristina Neagu este cea mai bună handbalistă a României, legitimată la Buducnost Podgorica, duce, în această perioadă, o luptă foarte grea.

Cristina, jucătoare de care se leagă multe dintre speranţele noastre la Olimpiada de la Rio de Janeiro, este nominalizată pentru titlul de cea mai bună handbalistă a anului 2015. Ea duce o luptă acerbă pentru acest titlu cu alte handbaliste valoroase; Heidi Loke (Norvegia), Nora Mork (Norvegia), Cornelia Groot (Olanda) şi Karolina Koudlacz (Polonia). Cristina speră însă să câştige trofeul, cu ajutorul românilor.  

"Sper din tot sufletul ca oamenii care mă iubesc să voteze pentru mine. Mi-aş dori din tot sufletul, nu vă pot ascunde acest lucru, să ies cea mai bună jucătoare a lumii. Cred că am avut un an 2015 senzaţional, cel mai bun al carierei. Nu ştiu dacă vreodată, până când mă las de sportul acesta mai reuşesc un an ca acela, poate doar cu o medalie olimpică. Cred că ar fi o bucurie nu numai pentru mine, ci pentru toţi românii dacă aş câştiga titlul de cea mai bună jucătoare a lumii", a spus Cristina Neagu.

Doar până pe 30 mai  se mai poate vota în ancheta IHF, care va desemna cea mai bună handbalistă a lumii în 2015, iar cei care vor să o ajute pe Cristina o pot face votând aici:   http://ihf.info/…/playe…/worldhandballplayers2015(fans).aspx

Cristina Neagu a fost cea mai bună jucătoare a lumii şi în 2010, atunci când a primit porecla de "Messi al handbalului" 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite