Mărturie cutremurătoare a românului care trebuia să se afle în avionul prăbuşit în Franţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vigariu (în alb) s-a născut a doua oară.
Vigariu (în alb) s-a născut a doua oară.

Fotbalistul Alin Vigariu, fost component al Universităţii Craiova, jucător la o echipă suedeză din liga a treia, trebuia să se afle în avionul prăbuşit în Franţa, în Alpi, dar o schimbare de ultim moment i-a salvat viaţa.

Vigariu se află şi acum în stare de şoc şi a mărturisit că a rămas marcat de această tragedie. "E un semn divin. M-am născut a doua oară. Îmi pare rău de cei morţi.Noi am fost într-un cantonament în Spania şi ne întorceam acasă. În urmă cu două săptămâni, clubul ne-a făcut rezervări chiar în avionul prăbuşit. Dar un băiat de la club a insistat să le schimbăm, pentru că aveam o escală de 4-5 ore la Dusseldorf. Ne-am împărţit în celelalte trei avioane care au plecat cam la aceeaşi oră din Barcelona şi am mers pe alte rute. Eu, împreună cu câţiva băieţi pe Zurich, alţii pe Munchen.Când am ajuns la Zurich. Acolo am aflat că un avion plecat de la Barcelona, dar nu ştiam care. Ne-am îngrozit. Eram împărţiţi în trei dintre cele patru avioane care plecaseră aproximativ la aceeaşi oră. Am tras o spaimă. Am citit apoi că era vorba de zborul spre Dusseldorf, dar parcă tot nu ne venea să credem.Când ne-am întâlnit pe aeroportul din Stockholm, toţi cei veniţi din trei direcţii, ne-am pupat, ne-am îmbrăţişat, de parcă nu ne mai văzuserăm de mai multe luni. Ne părea şi ne pare rău pentru toţi cei morţi, dar trăiam o bucurie că am scăpat", a povestit Vigariu pentru sportnews.

Avion prăbuşit în Franţa: 150 de persoane au murit în Alpii francezi

Detalii tehnice despre avionul Airbus A320-220

Avion prăbuşit în Franţa - al treilea cel mai grav din istoria ţării. Cele mai tragice accidente aviatice de pe teritoriul francez

Avion prăbuşit în Franţa: aeronava groazei s-a prăbuşit 9.500 de metri în 10 minute

Ce s-a întâmplat cu zborul Germanwings 4U9525

Avion prăbuşit în Franţa: Cei 16 elevi şi profesorii lor se întorceau dintr-un schimb de experienţă

O echipă de fotbal a evitat în ultima clipă îmbarcarea la bordul aeronavei

Avion prăbuşit în Franţa: O mamă şi fiul ei de opt luni se întorceau de la înmormântarea unei rude

Aripi frânte: accident aviatic în Alpii francezi

Avion prăbuşit în Franţa: Posibile cauze ale tragediei aviatice din Alpii francezi

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite