Llullaku, dublă în primele cinci minute, în victoria lui Gaz Metan, 2-1 cu Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gaz Metan s-a impus cu 2-1 în primul meci al etapei a 17-a, în faţa celor de la FC Braşov. Eroul gazdelor a fost albanezul Llullaku, care a marcat de două ori în primele cinci minute!

Din 2012 la Gaz Metan Mediaş, albanezul Azdren Llullaku a reuşit unul dintre cele mai bun meciuri în tricoul ardelenilor, în faţa celor de la FC Braşov. 

Atacantul a marcat de două ori în primele cinci minute ale partidei din deschiderea etapei a 17-a, ultima a turului. 

Albanezul a deschis scorul (4) cu un lat din 6 metri, după un luft al coechipierului Roman, care i-a pus pe picior greşit pe apărătorii braşoveni, iar un minut mai târziu l-a majorat după o altă degringoladă în defensiva oaspeţilor. 

Meciul se putea relansa rapid, după ce braşovenii au scos un penalty în minutul 7, dar Marian Constantinescu a trimis slab, iar goalkeeperul Pleşca, un specialist la penalty-uri, a parat. În minutul 42, FC Braşov a marcat, prin Ţîră, dar reuşita oaspeţilor a fost anulată pe motiv de ofsaid.

Constantinescu, căpitanul lui FC Braşov, şi-a mai spălat din păcate şi a ridicat pulsul fanilor Gazului, în finalul meciului (87), când a marcat din centrul careului, pentru 2-1, scor final. 

A fost prima partidă pentru antrenorul Dan Matei (fost secund) la Gaz Metan, după despărţirea de Cristi Dulca, şi ultima pentru Adrian Szabo, din ianuarie FC Braşov urmând să fie preluată de cehul Duşan Uhrin. 

Gaz Metan a urcat temporar pe locul 11 în Liga I, cu 18 puncte, în timp ce FC Braşov e o poziţie mai sus, cu un punct în plus. 

Echipele de start:

Gaz Metan: Pleşca - V. Creţu, S. Muth, I. Cristea, Buzean - Tahar, Cr. Todea - Llullaku, C. Petre, Tîrnovan - D. Roman

FC Braşov: Marinescu - Străuţ, Leko, Diogo Santos, Sergio Da Silva - M. Constantinescu, Madeira, Ş. Moraru, Aganovici - Grigorie, L. Ganea

Citeşte şi 

FC Braşov îşi schimbă antrenorul pentru a treia oară în acest campionat

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite