Ioan Niculae promite prime consistente jucătorilor Astrei dacă trec de Lyon. Dragoş Grigore le dă aripi giurgiuvenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă Astra va elimina pe Lyon şi se va califica în grupele Europa League, jucătorii lui Daniel Isăilă vor deveni mai bogaţi. Patronul Ioan Niculae le-a promis prime generoase fotbaliştilor giurgiuveni în cazul unui succes în dubla manşă din play-off.

Patronul Ioan Niculae îşi doreşte ca Astra să se califice în premieră în grupele Europa Leauge şi pentru atingerea acestei performanţe este dispus să-şi stimuleze jucătorii. Astfel, în cazul în care Astra va elimina pe Lyon, fiecare fotbalist din echipa lui Isăilă va fi răsplătit cu cel puţin 20.000 de euro.

Aceasta ar fi al doilea bonus oferit de Niculae în decurs de câteva luni, după ce, în mai, când Astra a câştigat Cupa României, patronul giurgiuvean le-a oferit fotbaliştilor câte 15.000 de euro de căciulă. 

În altă ordine de idei, delegaţia Astrei a plecat deja spre Lyon, acolo unde va întâlni joi seara, de la ora 21.30, formaţia locală. Isăilă se confruntă cu o problemă de lot înainte de acest duel: fundaşul Valerică Găman nu este complet refăcut după accidentare şi e incert pentru partida cu francezii, notează gsp.ro.

"Lyon, cu nimic mai presus faţă de Astra"

Dacă la tragerea la sorţi a play-off-ului, ofiialii Astrei nu au fost prea încântaţi de adversar, există, totouşi, speranţe că vicecampioana României poate elimina pe Lyon, speranţe alimentate inclusiv de un român care joacă în Ligue 1. "Din ce am văzut contra lui Lyon, în meciul direct din week-end, când am învins cu 2-1, Olympique nu este cu nimic mai presus faţă de Astra", a spus Dragoş Grigore, fundaş la Toulouse, care a jucat sâptămâna trecută împotriva lu Lyon în etapa a 2-a din Ligue 1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite