Gică Hagi, din nou pe bancă, după trei ani şi jumătate. N-a fost cu noroc: Gaz Metan – Viitorul 3-1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gică Hagi a început cu stângul în noua sa funcţie de la Viitorul, director tehnic. „Regele“ a stat pe banca echipei pe care o şi patronează, în eşecul de la Mediaş, 1-3 cu Gaz Metan, un meci în care oaspeţii au încasat un gol comic şi unul imparabil.

Săptămâna trecută, Gică Hagi anunţa că misiunea la Academie i s-a încheiat. „Avem 300 de copii la Academie. Am ajuns să fi cei mai buni din România, cred că treaba mea aici s-a încheiat. Acum vreau să vin lângă echipa mare, vreau să o duc în câţiva ani printre primele echipe“, a spus „Regele“, după care şi-a oficializat şi postul. 

A devenit director tehnic la Viitorul, supervizâd munca antrenorului de pe hârtie, Bogdan Vintilă, care a anunţat că nu se va supăra dacă va asista la meciuri din tribune. „Aşa am procedat şi când am fost la Galatasaray. Eu acolo eram secund şi pot să spun că din tribună, de sus, se vede altfel jocul. Iar la pauză veneam, îi spuneam şi se luau măsurile necesare“, a explicat Vintilă.

Vineri, 19 septembrie, la Mediaş, noul director tehnic al Viitorului, Gică Hagi, a revenit pe bancă. La trei ani şi jumătate de la derby-ul pierdut de Galatasaray, 1-2 cu Fenerbahce, din martie 2011, meci după care „Regele“ a fost trimis la plimbare de başkanii de la Galata. 

Gazdele au marcat destul de repede, prin Dan Roman (9), cu capul, apoi Balauru l-a „mâncat“ pe Hagi. 

Goalkeeperul Viitorului a aşteptat prea mult un balon, în afara careului, pe care-l putea degaja fără probleme, Figliomeni (29) i-a furat mingea şi a înscris de la 20 de metri. 

Deşi Mitrea (70) a redus din diferenţă, în partea secundă, cu un şut de la mare distanţă, după o lovitură liberă, care a prins şi pâmântul în faţa portarulu Gazului, tot gazdele au mai înscris o dată. Chiar printr-o reuşită senzaţională, prin Ciprian Petre (85), cu un şut cu interiorul, în diagonală, în vinclu, de pe partea stângă. 

S-a încheiat 3-1 pentru Gaz Metan, care urcă temporar pe locul 8, cu 11 puncte, în timp ce Viitorul e deocamdată pe 14, cu doar şase puncte. 

Vezi şi 

Hagi: "De acum sunt antrenor şi am un proiect de cinci ani pe banca Viitorului"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite