Cu ea joacă Halep în sferturi, la Australian Open: portretul Dominikăi Cibulkova, o „divă“ a circuitului feminin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dominika Cibulkova
Dominika Cibulkova

Slovaca Dominika Cibulkova (locul 24 mondial) este o apariţie interesantă în circuit. Ambiţioasă şi nonconformistă, Cibulkova nu refuză pictorialele sexy.

Dominika Cibulkova a ajuns în sferturi la Australian Open după o victorie neaştepată în faţa Mariei Şarapova şi urmează a o întâlni pe Simona Halep. 

Succesul jucătoarei din Slovacia a surprins până la un punct, Cibulkova având un început de sezon foarte bun. Ea a jucat în acest an finala turneului de la Sydney, pe care a pierdut-o însă cu 6-0, 6-0 la Radwanska, înfrângere ce a făcut-o să izbucnească în lacrimi.
Locul 24 WTA şi având 24 de ani, Cibulkova a câştigat doar 3 turnee în cariera sa, spre deosebire de cele 6 ale lui Halep, dar stă mult mai bine la câştiguri, întrucât s-a şi apucat mai devreme. A jucat semifinale la Roland Garros şi a ajuns în sferturi în toate cele 4 Grand Slamuri.
Are doar 1,60 metri, spre deosebire de cei 1,68 ai lui Halep şi, la fel ca şi Simonei, îi plac jocul agresiv şi schimburile lungi de mingi.
Spre deosebire de Simona, care şi-a făcut o operaţie de micşorare a sânilor pentru o mobilitate mai bună pe teren, Cibulkova atrage atenţia prin apariţiile sale nonconformise, postând chiar ea poze din vacanţe în costum de baie sau rochii de seară îndrăzneţe.

cibulkova
cibulkova
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite