FOTO Simona Halep, încântătoare la petrecerea jucătoarelor de la Shenzhen. Ce ţinută a ales jucătoarea noastră şi cine a însoţit-o la acest eveniment

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a participat la prima petrecere a jucătoarelor din acest an. A făcut-o la Shenzhen, unde e a doua favorită.

Conform doartenis.ro, în China, petrecerile sunt cumva atipice, adică nu se bazează le muzică, dans şi voie bună, ca în alte ţări. Jucătoarele cotate cap de serie sunt aliniate pe o scenă, lăudate puţin de organizatori, apoi ele laudă organizarea turneului şi spun la microfon ce bine se simt la turneu şi cât şi-ar dori să revină, după care primesc un cadou simbolic, fac două-trei poze cu sponsorii şi merg la câte o masă, mănâncă în fugă ceva şi apoi se retrag în camerele de hotel.

Chiar şi aşa, pentru sportive participarea la players party reprezintă un moment important, pentru că înseamnă o ieşire din rutină şi o posibilitate de a se mai cunoaşte una pe cealaltă şi în afara vestiarului sau a terenului de tenis.

Iată câteva imagini cu Simona Halep la această petrecere a jucătoarelor, îmbrăcată cu o rochiţă foarte frumuşică, dar care a împiedicat-o să stea pe scaunele acelea incomode amplasate pe scenă.

image

Simona Halep, alaturi de Radwanska si Konta, pe scena de la Shenzhen

   

image

Simona Halep a adresat cateva cuvinte de pe scena

   

image

   

image

Pentru ca in China petrecerile jucatoarelor sunt cu presa, Simona a acordat si interviuri

image

Simona Halep, la players party in Shenzhen

image

Simona Halep a raspuns catorva intrebari la Shenzhen

image image
image

Simona Halep, alaturi de un fan chinez

image

Simona Halep, alaturi de Dragos Luscan si Dragos Ciauş, la players party de la Shenzhen

image

Simona Halep, pe scenă la players party din Shenzhen

image

Simona Halep, pe scena de la players party Shenzhen

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite