FOTO Afişele cu Halep au împânzit Madridul. Simona se antrenează, dar are timp şi de prezentări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona halep va debuta la începutul săptămânii viiitoare în turneul de la Madrid, acolo unde anul trecut a ajuns până în finală.

Plecată în Spania împreună cu Ion Ţiriac, cu avionul acestuia, direct după semifinala pierdută la Stuttgart în faţa Carolinei Wozniacki, Simona Halep a început antrenamentele pe zgura de la Madrid. 

La Madrid, Simona se simte ca o adevărată stea, aşa cum e şi normal.După ce a acordat un interviu celor de la Marca – partenerii media ai Mutua Open – pentru site-ul oficial al turneului, Halep a trecut şi la partea a doua a înţelegerii, a făcut o fotografie cu aplicaţia Marca Plus, de fapt cu secţiunea dedicată competiţiei spaniole.Ea este una dintre jucătoarele pe care vor sta toţi ochii la turneul de la Madrid. De aceea, madrilenii încep deja să se se acomodeze cu imaginea ei.

După cum se vede, prin centrul capitalei Spaniei e amplasat un ecran uriaş pe care rulează imagini de la ediţiile anterioare ale turneului de la Madrid, iar montajul cuprinde mai multe imagini cu jucătoarea noastră.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite