Florin Prunea, chemat la Comisia de Disciplină: “S-a întors Ceauşescu! Nu mai avem dreptul la opinie!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florin Prunea, preşedintele de la CSMS Iaşi, a fost chemat la Comisia de Disciplină după ce şi-a exprimat opinia în legătură cu turneul de pregătire al selecţionatei divizionare.

"Şi eu sunt chemat la Comisia de Disciplină pentru că mi-am permis, în calitatea mea de membru în Comitetul Executiv şi de fost jucător al echipei naţionale, să critic acest turneu foarte bine organizat şi cu adversari cum de mult timp n-am mai întâlnit. De o valoare fanstastică", a declarat Florin Prunea, pentru ProSport. Fostul internaţional român a acuzat Federaţia Română de Fotbal că "este blat cu Steaua" şi că steliştii nu vor păţi nimic pentru că n-au răspuns convocărilor selecţionatei divizionare. Prunea a criticat şi faptul că Radu Vişan i-a dat asigurări patronului Stelei că jucătorii nu vor păţi nimic dacă nu se vor prezenta la naţională. Prunea susţine că scopul Comisiei de Disciplină din cadrul FRF este să închidă gura contestatarilor, spunând că "s-a întors Ceauşescu şi nu mai avem dreptul la opinie".

"S-a întors Ceauşescu, nu mai avem dreptul la opinie. Toţi trebuie să ţinem gura închisă. Totul merge foarte bine în fotbalul românesc, dar când cineva mai şi critică, cu argumente şi în mod civilizat, Comisia de Disciplină este folosită pentru a închide gura membrilor afiliaţi. Motivul chemării sunt declaraţiile pe care le-am făcut, în mod civilizat, nu am atacat pe absolut nimeni. Faţă de precedenta conducere a Federaţiei Române de Fotbal, asistăm la lucruri fără precedent, la abuzuri. Echipa naţională a trecut printr-o situaţie jenantă. Şi-au bătut joc de cel mai mare antrenor pe care l-a avut ţara. Şă-l lase singur, să vorbească cu patroni de cluburi pe la spatele antrenorului echipei naţionale, să-ncurajeze jucătorii să nu răspundă la convocări. E fără precedent ca un secretar general, în speţă Radu Vişan, să vorbească cu patronul Stelei şi să încurajeze jucătorii să nu se prezinte la naţională pentru că nu au ce să păţească. Aşa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată!", a încheiat preşedinele de la CSMS Iaşi. "Nu v-am zis că Steaua e blat cu FRF? Păi când Gigi Becali spune la televizor că a vorbit cu secretarul general Radu Vişan şi că jucătorii Stelei nu pot păţi nimic, ce mai e de zis?! Pentru declaraţia asta a mea, sunt convocat la Comisia de Disciplină miercuri", declara Florin Prunea, duminică, 7 februarie, la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite