Egalul care nu convine nimănui! Pandurii şi ASA au remizat la Târgu Jiu. Gazdele au înscris în proprie poartă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pandurii a scos doar o remiză, pe teren propriu, scor 1-1, în partida disputată cu ASATârgu Mureş în etapa a 11-a din Liga 1. Gorjenii au marcat ambele goluri ale meciului, o dată, însă, în proprie poartă prin Elton.

Pandurii şi ASA Târgu Mureş, revelaţia acestui sezon de Liga 1, s-au întâlnit la Târgu Jiu în etapa a 11-a din Liga 1. A fost partida în care Cristi Pustai, antrenorul oaspeţilor, a fost de această dată adversarul foştilor săi elevi gorjeni.

Revenind la meci, oaspeţii au deschis scorul cu noroc la Târgu Jiu. De fapt, cei care au marcat au fost gorjenii, care au făcut-o în proprie poartă prin Elton da Silva în minutul 40. În minutul 67, ASA putea să ducă scorul la 2-0, dar şutul lui Mureşan din lovitură liberă a întâlnit bara. 

Până la urmă, gazdele au reuşit egalarea, care a venit în minutul 80, fiind adusă de Momcilovici. Atacantul gorjenilor a înscris cu capul, frunctificând o centrare perfectă a lui Nicoară. După cinci minute de prelungiri, arbitrul a fluierat finalul jocului, scor 1-1.

Acest rezultat nu ajută niciuna dintre formaţii. Cu un singur punct obţinut azi, Pandurii rămâne în zona retrogradării, în vreme ce ASA a ratat şansa de a urca, măcar pentru o zi, pe podiumul clasamentului.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite