Drama sfâşietoare care i-a schimbat viaţa Oanei Manea. Ce s-a întâmplat în familia handbalistei care spune adio naţionalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oana Manea, una dintre cele mai valoroase şi experimentate jucătoare din România, a decis să se retragă de la echipa naţională de handbal, deşi are doar 31 de ani.

" A fost ultimul meu turneu final. Vreau să mă dedic mai mult familiei, să stau mai mult acasă", a explicat jucătoarea de la CSM Bucureşti, la întoarcerea din Suedia. Oana a mai avut o tentativă de a renunţa la naţională în 2013, la doar doi ani după un incident care i-a schimbat definitiv viaţa. 

În 2011, tatăl ei, reputatul antrenor Dumitru Manea, cel care a format o serie întreagă de jucători la Sportul Studenţesc, creatorul Găştii nebune, a suferit un infarct, la 63 de ani, în timp ce se uita la televizor, şi a murit chiar în braţele handbalistei. 

Din ziua aceea multe lucruri s-au schimbat în viaţa Oanei Manea, care s-a desprins greu de casă. De altfel, deşi este una dintre cele mai galonate jucătoare de handbal din România, Oana a evoluat un singur an în străinătate, în 2013-2014 pentru Krim Ljubliana.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite