Dinamo-Viitorul 2-3. Patrick Petre a marcat primul său gol în Liga 1, dar câinii n-au putut evita al treilea eşec consecutiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo nu-şi revine după înfrângerea suferită cu Steaua în etapa trecută şi după eliminarea din Cupa României. "Câinii" lui Flavius Stoican au pierdut din nou, de data aceasta în faţa unei echipe mai modeste, Viitorul lui Gică Hagi, 2-3 în "Ştefan cel Mare". Singurul lucru pozitiv pentru fanii dinamovişti a fost golul marcat de Patrick Petre, fiul lui Florentin Petre, un fost jucător emblematic pentru alb-roşii.

Dinamo este în derivă, iar Flavius Stoican pare că nu poate să redreseze corabia alb-roşie. După eşecul din Cupa României, scor 0-1 cu CS Mioveni şi dezastrul din etapa anterioară, scor 0-3 în derby-ul cu Steaua, "câinii" au mai făcut un pas greşit, de data aceasta împotriva Viitorului lui Gică Hagi.

Oaspeţii au început ca din tun meciul din "Ştefan cel Mare", Mitrea transformând în minutul 4 un penalty acordat pentru un fault în careu comis de Fai la Mitriţă. Dinamo a replicat în minutul 21, când Bilinski a trimis în bară, dar cei care aveau să mai marcheze au fost tot puştii lui Hagi, prin acelaşi Mitrea. În minutul 43, jucătorul Viitorului a tranformat impecabil o lovitură liberă şi a dublat avantajul oaspeţilor.

După pauză, Dinamo a avut altă faţă, reuşind să reducă din diferenţă în minutul 49 prin Gavrilă. "Câinii" au căutat degeaba egalarea până spre final, cei care au înscris fiind tot oaspeţii. Aceştia au pus cireaşa pe tort în minutul 83 prin Bonilla.

Golul lui Patrick Petre din minutul 88, primul reuşit de fiul lui Florentin Petre în Liga 1, n-a mai contat decât pentru palmares. De apreciat, însă, reuşita lui Petre junior, care nu a avut nevoie decât de două partide pentru a înscrie în tricoul alb-roşu (acesta a debutat etapa trecută, intrând în minutele de final ale derby-ului cu Steaua).

În urma acestui rezultat, Dinamo se îndepărtează de locurile fruntaşe ale clasamentului, în vreme ce pentru Viitorul victoria obţinută în această etapă este o adevărată gură de oxigen în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

VIDEO cu golul înscris de Patrick Petre

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite