Dinamo a obţinut victoria cu Pandurii Târgu Jiu în prelungirile meciului, încheiat cu doi eliminaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Alexe, jucător legitimat la Dinamo FOTO Cosmin Iftode
Marius Alexe, jucător legitimat la Dinamo FOTO Cosmin Iftode

Partida dintre Dinamo şi Pandurii Târgu Jiu, disputată duminică, pe stadionul din „Ştefan cel Mare“ s-a încheiat cu o victorie pentru gazde, scor 3-2.

Scorul a fost deschis de Marius Alexe (7'), după o pasă de la Steliano Filip, iar egalarea a venit un minut mai târziu, prin Mihai Roman, care a speculat o greşeală din apărarea alb-roşilor. Acelaşi Roman şi-a adus echipa în avantaj (50'), însă Dorin Rotariu (61') a reechilibrat situaţia pe tabelă, profitând de o ieşire greşită a portarului gorjenilor. 

Tabela a fost închisă de Kamil Biliński (90+2'), cu un şut din careu. Oaspeţii au încheiat meciul în inferioritate numerică, după ce Roman a părăsit terenul în prelungirile meciului (91'), din pricina cumulului de cartonaşe galbene şi acelaşi lucru l-au făcut şi gazdele, din pricina celui de-al doilea „galben“ primit de Collins Fai (90+3'). 

Dinamo ocupă patru în Liga I, cu şase victorii, cinci remize şi două înfrângeri, iar etapa următoare va întâlni Steaua, în deplasare. De cealaltă parte, Pandurii Târgu Jiu se află pe a 14-a poziţie, la două puncte distanţă de prima echipă care se salvează de la retrogradare, având un bilanţ de două meciuri câştigate, cinci egaluri şi cinci partide pierdute, viitorul adversar fiind Concordia Chiajna, pe teren propriu. 

LIGA I Programul din etapa a XI-a şi rezultatele complete din primul eşalon românesc

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite