CSU Craiova-Concordia Chiajna 1-1, într-un meci decis de două penalty-uri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Căpitanul oltenilor, Costin Curelea, a irosit câteva şanse bune de a înscrie FOTO Răzvan Păsărică
Căpitanul oltenilor, Costin Curelea, a irosit câteva şanse bune de a înscrie FOTO Răzvan Păsărică

CSU Craiova şi Concordia Chiajna au remizat într-o partidă contând pentru etapa a 11-a din Liga 1, scor, 1-1, ambele goluri fiind marcate din două lovituri de pedeapsă, transformate de Wellington pentru oaspeţi, respectiv Ferfelea pentru gazde.

Craiova lui Cîrţu şi Săndoi a abordat meciul cu Chiajna cu gândul la încă trei puncte care să scoată definitiv echipa din zona fierbinte a clasamentului. Însă, Concordia a venit la Craiova cu gândul de a se apăra, tactică ce le-a pus mari probleme oltenilor. 

Meciul a început perfect pentru oaspeţi, care au deschis scorul dintr-un penalty transformat de Wellington (7) şi acordat de arbitru pentru un henţ în careu comis de Varga. Mulţumită cu scorul înscris pe tabelă, Chiajna s-a retras în apărare şi a cedat definitiv iniţiativa. Doar că oltenii au fost lipsiţi de luciditate şi au atacat haotic poarta lui Râmniceanu, neperforată în prima repriză.

În partea secundă, jocul s-a desfăşurat sub aceleaşi coordonate: Craiova atacând şi Concordia apărându-se. Eliminarea lui Stan din minutul 75, pentru cumul de galbene, le-a dat apă la moartă gazdelor, care au intensificat atacurile la poarta adversă. În minutul 90+2, când nimeni nu mai credea, Craiova a primit şi ea un penalty pentru un fault în careu, iar Ferfelea a transformat şi a egalat la 1.

Acesta a fost, de altfel, şi scorul final al întâlnirii, un rezultat care nu ajută niciuna dintre cele două formaţii. Totuşi, oltenii se pot lăuda că de când Cîrţu şi Săndoi au fost numiţi pe banca tehnică, echipa nu a pierdut niciun meci. De partea cealaltă, Chiajna rămâne în zona minată a clasamentului, locul 15 din 18, cu doar 10 puncte acumulate din 11 etape disputate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite