Cine mai poate opri Craiova lui Cârţu şi Săndoi? Oltenii au câştigat şi la Iaşi şi sunt invincibili de două luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nuno Rocha a marcat două goluri pentru CSU Craiova la Iaşi FOTO Răzvan Păsărică
Nuno Rocha a marcat două goluri pentru CSU Craiova la Iaşi FOTO Răzvan Păsărică

Craiova lui Sorin Cârţu şi Emil Săndoi a câştigat cu 3-1 meciul jucat în deplasare cu CSMS Iaşi, Nuno Rocha reuşind o "dublă" pentru olteni. Graţie acestui succes, oaspeţii au egalat Dinamo în clasament şi se gândesc tot mai des la o participare în cupele europene.

Instalaţi la CSU Craiova la jumătatea lunii septembrie, Cârţu şi Săndoi fac minuni la echipa din Bănie. De când cei doi au preluat trupa olteană aceasta nu a mai pierdut nicio partidă în Liga 1 sau în Cupa României. În etapa a 14-a din campionat Craiova s-a deplasat la Iaşi şi s-a impus lejer, scor 3-1, după ce a condus cu 3-0.

Nuno Rocha a deschis scorul în minutul 3 pentru olteni şi tot el a dublat avantajul oaspeţilor în minutul 33. Târnăcop a dus scorul la 3-0 în minutul 78, iar gazdele au marcat golul de onoare prin ungurul Bole în minutul 83.

Acesta a fost al zecelea meci consecutiv fără înfrângere pentru olteni cu Săndoi şi Cârţu antrenori. Graţie succesului de la Iaşi, CSU a urcat pe 7 în Liga 1, la egalitate de puncte cu Dinamo şi se gândeşte deja la o participare în sezonul viitor al cupelor europene.

Etapa viitoare, Craiova primeşte vizita Rapidului, o formaţie aflată în mare suferinţă, la fel ca CSM Iaşi, ambele echipe având acelaşi număr de puncte după 14 etape, 9.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite