CFR Cluj - Steaua: 0-1. Ardelenii au jucat o repriză în inferioritate numerică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steaua, campioana României FOTO Mediafax
Steaua, campioana României FOTO Mediafax

Steaua a luat toate cele trei puncte din deplasarea de la CFR Cluj, disputată duminică. Roş-albaştrii au avut nevoie de un singur gol pentru a-şi adjudeca victoria, nefiind capabili să profite de inferioritatea numerică a adversarilor, care au evoluat în 10 oameni o repriză.

Citeşte pe adevarul.ro toate ştirile despre Liga I

Unicul gol al partidei i-a purtat semnătura lui Cristi Tănase, care l-a păcălit pe „feroviarul“ Ionuţ Rada (15'). Cealaltă fază controversată a meciului nu a s-a regăsit pe tabela de marcaj, făcând referire la eliminarea lui Sergiu Negruţ. Fotbalistul gazdelor a intrat cu gheata în Arlauskis, într-o acţiune în afara careului, a fost penalizat cu „roşu“ şi şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică. 

Meciul nu a stârnit un interes deosebit, în ciuda vizitei campioanei României. Disputată pe „Dr. Constantin Rădulescu“, partida a fost urmărită din tribune de aproximativ 10.000 de spectatori, mai puţin de jumătate din capacitatea stadionului. Totuşi, roş-albaştrii s-au bucurat de prezenţa a câteva sute de persoane care au făcut deplasarea alături de Steaua, la Cluj.
CFR se află pe locul şapte în Liga I, cu o victorie, o remiză şi o înfrângere, următorul adversar fiind Viitorul, în deplasare. De cealaltă parte, campioana României ocupă a doua poziţie, cu trei victorii din tot atâtea meciuri posibile, iar etapa viitoare va întâlni Pandurii Târgu Jiu, acasă, într-un meci care se va disputa fără spectatori.

Echipe de start


CFR Cluj: Felgueiras - Susic, Larie, I. Rada, Camora - Christian, Monroy - Deac, Negruţ, Jazvic - Tade.

Steaua: Arlauskis - Râpă, Szukala, Varela, Latovlevici - Prepeliţă, N. Stanciu - Ad. Popa, Chipciu, Cr. Tănase - Keşeru.

Ştiri pe aceeaşi temă:

LIGA I Programul şi rezultatele etapei a III-a

Bugetele echipelor din Liga I. Steaua cheltuie cât CFR Cluj, Astra Giurgiu şi Petrolul Ploieşti la un loc

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite