CFR Cluj a învins Ceahlăul Piatra Neamţ fără drept de apel, după o „ploaie“ de goluri în Gruia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Cluj a debutat cu o victorie în sezonul 2014/2015 de Liga I, după ce a învins, duminică, Ceahlăul Piatra Neamţ. Ardelenii s-au impus, în partida disputată pe teren propriu, cu scorul de 4-0.

Citeşte pe adevarul.ro toate ştirile despre Liga I

Grégory Tadé a deschis scorul cu o lovitură de cap de la opt metri (33') şi nouă minute mai târziu a reuşit „dubla“, punctând cu un şut la colţul lung (42'). La debutul celei de-a doua reprize Florin Costea a marcat de la 10 metri (52'), iar cinci minute mai târziu, Sergiu Negruţ a închis tabela, cu un şut la vinclu.

CFR Cluj urcă pe primul loc în Liga I, iar etapa următoare va întâlni Pandurii Târgu-Jiu, în deplasare. De cealaltă parte, Ceahlăul Piatra Neamţ se situează în acest moment pe ultima poziţie a clasamentului, având şansa primelor puncte în meciul cu ASA Târgu Mureş, care se va disputa pe teren propriu.

Echipe


CFR Cluj: Felgueiras - Susic, Larie, Rada, Camora - Muniru, Monroy - Deac, Negruţ, Fl. Costea - Tade. Antrenor: Vasile Miriuţă

Ceahlăul Piatra Neamţ: Jovic - Dumitraş, Marc, Ichim, Cazan - Tepeş, Onciu - Chitoşcă, Achim, Pavel - Mândruşcă. Antrenor: Marin Barbu.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Programul complet al Ligii I, ediţia 2014/2015. Meciul Steaua-Rapid, programat chiar în etapa de debut

CUPA LIGII Rezultatele complete din optimile de finală

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite