Boris Becker, alături de Simona Halep. Ce rol va avea fostul mare campion german în stafful româncei şi câţi bani va primi pentru activitatea lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Boris Becker şi Simona Halep
Boris Becker şi Simona Halep

Boris Becker s-a aflat zilele trecute la Bucureşti, unde a participat la un eveniment organizat de Ion Ţiriac, la Stejarii Country Club.

UPDATE 15.02 - Ştirea s-a dovedit a fi una falsă, iar Boris Becker a negat vehement informaţia că va fi cooptat în stafful liderului mondial, după cum „Adevărul“ a scris aici.

--------------------------------

Dincolo de vizita pe care i-a făcut-o fostului său manager, Becker a venit la Bucureşti pentru a negocia o colaborare cu Simona Halep. Evident, la iniţiativa lui Ion Ţiriac.

Conform libertatea.ro, Becker s-a înţeles cu Simona pentru a îndeplini rolul de consilier în echipa acesteia. Sursa citată anunţă şi că germanul va primi 20.000 de dolari lunar pentru activitatea sa.

Becker a lucrat ultima dată alături de  sârbul Novak Djokovic în perioada decembrie 2013 – decembrie 2016, timp în care Nole a cucerit 6 titluri de Grand Slam (unul la US Open, unul la Roland Garros şi câte două la Wimbledon şi Australian Open), dar s-a impus şi de două ori la Turneul Campionilor.

Simona Halep şi-a anunţat echipa pentru noul sezon! Cine va încerca să suplinească plecarea lui Darren Cahill

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite