Borcea a decis cu cine-şi va continua viaţa. „Tăuraşul“ din puşcărie a ales între soţia Alina şi amanta Valentina Pelinel

Borcea a decis cu cine-şi va continua viaţa. „Tăuraşul“ din puşcărie a ales între soţia Alina şi amanta Valentina Pelinel

Cristi Borcea

Cristi Borcea este protagonistul celui mai mare scandal monden, după ce a reuşit, ca din spatele gratiilor, să facă un copil cu soţia Alina şi să-şi lase gravidă amanta, pe Valentina Pelinel.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cele două femei au apărut pe rând la televizor, spunându-şi părerea vizavi de triunghiul amoros în care le-a băgat fostul conducător de la Dinamo, care este condamnat la 6 ani şi patru luni de închisoare în Dosarul Transferurilor. Conform unui apropiat al lui, Borcea a decis deja cu cine-şi va continua viaţa. "Din informaţiile pe care noi le avem, pot să spun cu siguranţă că Borcea nu mai vrea această căsnicie cu Alina şi nu neapărat din cauza faptului că a apărut la TV (aceasta fiind o măsură disperată, care mai degrabă a îndepărtat-o de Cristi, dar Alina este de profesie… disperată), ci pentru că această iubire greu de acceptat la nivelul orânduirii morale în România - în sensul în care el este căsătorit, dar este îndrăgostit de o altă femeie - este foarte puternică. Valentina îl iubeşte pe Cristi, el o iubeşte până la cer pe Valentina şi nu rămâne de făcut decât un singur lucru: să se consfinţească această dragoste pentru că, din ce se vede, Cristi Borcea nu mai vrea să joace «la dublu». Poate că singurul lucru care îl încurcă foarte tare acum este că, fiind în penitenciar, nu poate să tranşeze lucrurile cu mai multă fermitate, aşa că trebuie să chemi o doamnă la vorbitor, trebuie să întreţii dragostea cu cealaltă. După informaţiile pe care le am şi din ceea ce simt după ce am vorbit cu toate părţile implicate, eu cred că Borcea şi Valentina Pelinel vor ca fiul pe care şi l-au dorit să fie fericit, să facă nuntă, un botez frumos, la vedere, fără niciun fel de problemă. Dar acest deziderat trebuie pus într-o anumită cheie, în sensul în care Cristi Borcea nu trebuie să îşi creeze probleme în plus acolo unde este. Prin urmare, el nu vorbeşte şi orice scandal în care este introdus îl afectează, iar Alina i-a făcut rău în acest moment”, a declarat Cristi Brancu pentru ziarulring.ro.

Probabil nu întâmplător, Valentina Pelinel a ales să vorbească despre sarcina sa chiar în emisiunea acestuia de la Antena Stars.

Cristi şi Adelina "lucrează" la un băieţel. Vezi AICI în ce paradis exotic şi-a dus Chivu soţia 

Citeşte aici toate dezvăluirile lui Cristian Brancu, vizavi de scandalul în care este implicat Cristi Borcea

 

 

citeste totul despre: