Joc modest în derby-ul Băniei: CSU Craiova - FCU Craiova 0-0. Bătaie între jucători înainte de startul meciului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pleşan este căpitanul echipei Primăriei din Craiova FOTO Răzvan Păsărică
Pleşan este căpitanul echipei Primăriei din Craiova FOTO Răzvan Păsărică

Înainte cu câteva ore de startul meciului aşteptat de toată Oltenia, dintre CSU Craiova şi FCU Craiova, spiritele au degenerat, doi dintre jucătorii celor două echipe rivale luându-se la bătaie la vestiare.

UPDATE Cele două echipe ale Băniei au terminat la egalitate, la fel ca în meciul tur, scor 0-0, derby-ul etapei a XIII-a din seria a 2-a a ligii secunde. Prestaţiile celor două formaţii au fost foarte şterse, Ştiinţa având cea mai mare ocazie de a înscrie prin Baird, care a ratat singur cu portarul advers în minutul 82. A fost singura fază demnă de consemnat pe parcursul celor 90 de minute.

În rest, meciul a fost presărat cu multe întreruperi, simulări ale jucătorilor celor două formaţii şi un joc surd la mijlocul terenului.

În urma acestui rezultat, Ştiinţa a adunat 19 puncte, fiind pe locul 5 în clasament, în vreme ce CSU Craiova se menţine pe primul loc în seria a 2-a cu 25 de puncte. 


Tensiunea din jurul derby-ului Băniei a atins cote maxime sâmbătă după amiază, când doi dintre jucători, Mihăiţă Pleşan de la echipa Primăriei şi Andrei Preda de la echipa lui Mititelu s-au luat la bătaie, anunţă digisport.ro.

Andrei Preda, poreclit "Gogoaşă", a declarat după meci: "Cristescu şi Pleşan s-au lovit de cotul meu. Cristescu şi-a uitat şi un dinte". 

Conflictul a pornit cu un schimb de replici tăioase între cei doi, după care s-a transformat într-o adevărată bătaie. Pleşan a fost cel care a avut mai mult de suferit, fiind bătut de portarul Ştiinţei. După ce şi-au împărţit câţiva pumni, cei doi jucători au fost în cele din urmă despărţiţi de colegi.

Aceeaşi sursă informează că că toate echipamentele echipei FC Universitatea Craiova au fost controlate la sânge de organizatori cu scopul de a găsi petarde şi fumigene, fără succes însă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite